Skip to main content

VIDEO. Digi 24 va fi măsurat cu studii interne. Prima ţintă: 1% rating, adică aproximativ 100.000 de oameni

 

Aproximativ 100.000 de telespectatori pe minut, adică 1% rating este ţinta postului de ştiri Digi 24, pe care operatorul RCS&RDS îl lansează în această seară.

Publicitate

George Orbean, managerul proiectului, a declarat pentru paginademedia.ro că audienţa Digi 24 va fi măsurată cu “mijloace interne”.

George Orbean despre măsurarea audienţelor la Digi 24

Mai multe declaraţii, dar şi imagini din redacţia şi studiourile Digi 24, în continuare:

Digi 24 este o televiziune de portofoliu, spune George Orbean. Postul “nu funcţionează pe logica de business a unei televiziuni clasice”, spune el.

George Orbean despre modelul de business

Digi 24 începe emisia azi, de la ora 19.00, cu jurnalul prezentat de Adriana Muraru.

Citeşte şi vezi interviul în care redactorul-şef Răzvan Mitroi vorbeşte pe larg despre viitorul post TV, AICI.

Imagini din redacţia şi din studiourile Digi 24, filmate miercuri, 29 februarie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tudor Oana Tudor Oana
    De pe la sfarsitul lui Iunie s-a trecut la MPEG4-AVC si eu nu mai receptionez nimic. Cunoaste cineva motivul acestei schimbari a modului de transmisie? S-a anuntat la stiri pe vreun post TV, ceva in acest sens? Este posibil sa se vanda echipamentele prin firme intermediare si sa fie suprevaluate in acest fel, motivand ca sunt tehnologii actuale? Pentru ca asa se practica in Romania cand este vorba de absorbtia fondurilor europene. Chiar nu se poate face nimic in acest sens? Aveti idee in ce mod si cine a luat hotararea sa se emita in MPEG4-AVC, atata vreme cat majoritatea decodoarelor din Romania sunt MPEG2? Oare nu trebuia facut un sondaj pe bune al posesorilor de receptoare DVB-T?
  • Dadu Sorin Dadu Sorin
    O televiziune care nu vrea sa faca audienta, audienta asa cum e inteles termenul azi, in tara, in lume...care nu are obiective comerciale, care isi umple grila cu abureli, mai putin continutul de tiri, pentru mine unul miroase a incercare de politizare a pachetului de stiri. Oamenii sunt slabi, cei din spate, vorbesc. In fata si-au luat oameni buni, ok, dar in spate, la content, la redactare... e slab rau ce se intimpla. O sa vedeti cind o sa bata cimpii pe toata zona de orice altceva in afara de stiri
  • Un Investitor Un Investitor
    Imaginati-va ca ati fi un investitor, cum este domnul Zoltan Teszari, si ati investi 10 mil - 20 mil euro intr-un proiect. Proiectul ajunge pe mana unui domn de genul domnului Orbean, care vine si zice: " Nu stiu, noi am facut produsul... acum o sa punem marfa in vitrina, la magazin. Daca se vinde bine, daca nu se vinde o sa ne apucam de altceva." Ce ati face mai departe ?
  • udi alan udi alan
    @stefane,
    cred ca esti total pe langa!din vreo 2 motive:
    unu, adica daca eu imi fac o crescatorie de gaini, la cornu,cum ar veni, ar trebui sa invit pe MRU sa...manance primul ou?! sau sa l bea, pt catifelarea corzilor vocale?!
    si doi,tu numesti damvovitza noastra tara civilizata?! pai ce, esti in vizita, sosit ieri cu aeronava de pe marte?!
    si as mai adauga un numar 3- ca organ de presa,cum e digi, e cam dubios sa inviti oameni de la varful puterii taman in momente festive! adica,mie mi se pare ca pute! de ce nu l au invitat pe...victor ciorbea?! sau pe ogica,spaima loteriei?! sau pe crin?!?...sau ce zici de angela gheorghiu,purcarete,pintilie? si poate mai adaugi tu la lista...
  • adina adina
    pentru curiosii fara cablu rcs -rds http://www.digi24.ro/tv/live
  • Stefan Stefan
    UDi Alan, in orice tara civilizata se invita oficialitatile la astfel de evenimente. Si da, e un lucru normal ca a vorbit prim-ministrul tarii.
  • luhyj luhyj
    n-am rds, nu prind digi, nu ma intereseaza... pe majoritatea ii stiu de la realitatea... luca niculescu, ema zeicescu si sanda nicola sunt singurii profesionisti de pe sticla, restul, vai de capul lor...
  • Mihai Stegerean Mihai Stegerean
    Din clasa MARI MANAGERI:
    1. Radu Ionita - om al muncii cu initiativa la rcs-rds, inainte a activat in industria mobilei.
    http://imageshack.us/f/31/raduionita.jpg/ detalii

    2. George Orbean - omu' cu limbajul colorat si alura de bodyguard.
    http://imageshack.us/f/256/orbean.jpg/

    Hey, Baieti ! National TV nu a fost televiziune, a fost o mica distilerie de alcool a fratilor Micula.
  • udi alan udi alan
    ...si ora 19 veni! adriana,fermecatoare,felicitari! dar ce sa vezi!? dupa NICI 1 ORA ghicighicitoare CINE a fost ales sa sparga "sticla de sampanie"?...MRU, adica primul ministru!!!!!!!...hopa! pai bine bre digi, s o dai cgiar asa cu bata n balta din secunda doi???!!! dupa ce in secunda unu ai defilat cu sloganu n gura cum ca "stiri obiective,corecte, echidistante,impartiale samd"!!!...ba, cum pute treaba romaneasca,frate!!!!! vai de capu nostru......sau al vostru, dar ce mai conteaza al cui, doar cu totii respiram acelasi aer mucegaittttt...
  • Tzutzu Tzutzu
    Dumnezeule! Manager de proiect? Parca e Moromete dupa ce a consumat un pic de LSD. Asta-i presa? Mai bine inchidem si ne mutam la unguri de unde vine patronul lui Moromete Manager.
  • mad79 mad79
    daca intrati pe www.digi24.ro,o sa il puteti vedea,chiar daca sunteti din alta retea!
  • Costel Costel
    Domnu' Orbean tocmai mancase un covrig si avea niste bobite intre dintisori. Digi 24-HD-DVD-CD urmeaza sa rivalizeze cu Disney Channel. Culoarea mov imi aminteste de Jafar si Ursula din seria de personaje negative din filmele de animatie produse de Disney! Succes la masuratorile cu "mijloacele interne"!
  • victor victor
    Eu am trecut la RCS pentru programele de sport. Nah, doar au exclusivitate pentru mai multe competitii. Dar exclusivitate pe stiri...? Nu stiu daca as fi trecut la ei doar pentru un program de stiri, oricat de "echidistant" ar fi.
  • Nenea Iancu Nenea Iancu
    Succes, George si tuturor ploiestenilor mei iubiti care stiu ca vor pune osul serios la televiziunea asta ca sa iasa ceva super. Ploiestiul se va uita cu siguranta la televiziunea asta!
  • UnJandarm UnJandarm
    DIGI24 este pilotat de doi oameni care nu au spus mai nimic in TV. Radu Ionita - fost vtr-ist, Orbean - nu a dus la bun sfarsit nici macar un proiect ( doar a participat in ele ). Incercati sa fiti atenti la cum se exprima d-nul Orbean. Ar fi bun un sondaj printre oamenii de acolo. O zi buna !

Trimite un comentariu

sus