Skip to main content

VIDEO. Digi 24 va fi măsurat cu studii interne. Prima ţintă: 1% rating, adică aproximativ 100.000 de oameni

 

Aproximativ 100.000 de telespectatori pe minut, adică 1% rating este ţinta postului de ştiri Digi 24, pe care operatorul RCS&RDS îl lansează în această seară.

Publicitate

George Orbean, managerul proiectului, a declarat pentru paginademedia.ro că audienţa Digi 24 va fi măsurată cu “mijloace interne”.

George Orbean despre măsurarea audienţelor la Digi 24

Mai multe declaraţii, dar şi imagini din redacţia şi studiourile Digi 24, în continuare:

Digi 24 este o televiziune de portofoliu, spune George Orbean. Postul “nu funcţionează pe logica de business a unei televiziuni clasice”, spune el.

George Orbean despre modelul de business

Digi 24 începe emisia azi, de la ora 19.00, cu jurnalul prezentat de Adriana Muraru.

Citeşte şi vezi interviul în care redactorul-şef Răzvan Mitroi vorbeşte pe larg despre viitorul post TV, AICI.

Imagini din redacţia şi din studiourile Digi 24, filmate miercuri, 29 februarie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ning ning
    Da, iubitori ai sportului, dar nu se obtin abonati cu o televiziune de stiri. Nu exista iubitori de stiri. nu vad de ce s-ar abona cineva la RCS pt o televiziune de stiri.
    La sport am inteles, au luat aproape toate competitiile de sport, iar iubitorii de sport nu au ramas cu prea multe optiuni (sport.ro, gsptv, eurosport, sport1)
  • Dragos Dragos
    OK, Dane, ai ocazia ca atunci cand ti se termina contractul, daca esti nemultumit, sa te duci la ceilalti furnizori (UPC sau Dolce). Eu unul i-am avut de-a lungul anilor pe toti si de departe cei mai marsavi mi s-au parut cei de la Dolce, care te conditioneaza sa ai telefon fix, pentru ca, chipurile, sa ai abonament tv mai ieftin. Cu UPC-ul nu am nimic, dar de departe cel mai avantajos contract mi s-a parut cel cu RCS-ul. Pentru 5 servicii (TV, internet 100 mega+internet mobil, telefon fix si mobil platesc 69 de lei si sunt foarte multumit (chiar daca am fost SPAM-uit cu acel mesaj). Deocamdata astept continutul programului Digi24 si dupa aceea o sa-mi dau cu parerea. Recunosc ca am foat foarte dezamagit de 10TV, dar sper sa-si ia revansa cu acest post de stiri. Sper sa fie intr-adevar stiri necomandate politic.
  • dan dan
    Am 3 observatii pentru cei de la RDS-RCS:
    1. In momentul de fata exista o problema cu sunetul la Digi24. Pe unele promouri sunetul se aude mai tare iar pe altele mult mai incet.
    2. Inteleg ca audienta va fi masurata cu ajutorul ip tv adica a receiverelor tv. Masurarea audientelor va fi cu adevarat exacta numai ca din punctul meu de vedere este cam imorala, pentru ca teoretic compania de cablu nu ar trebui sa-si monitorizeze abonatii respectiv canale tv pe care acestia le urmaresc.
    3. Nu mi s-a parut corect ca in urma cu 3 zile, in momentul in care am deschis browser-ul, sa-mi apara un mesaj de tip spam, in fereastra de Firefox, in care mi se spunea ca urmeaza sa se lanseze Digi24. Atat timp cat eu ca abonat imi platesc internetul, am pretentia sa nu fiu spamuit de providerul de internet.
  • cristian cristian
    Aceste posturi nu sunt scoase pentru audienta ci pentru a atrage abonatii . De ex din 2009 pina acum au intrat aproape 1 milion de abonati ( maj. iubitori ai sportului)
  • cristian cristian
    @Dany - nu . Este un post adresat celor peste 3 milioane de abonati RCS_RDS
  • Dany Dany
    Digi 24 va fi la liber? adica vor putea sa il preia UPC sau DOLCE ?
  • georgeta georgeta
    Din ce inteleg eu, o mare abureala a domnului Orbean, adica:
    hai sa fim masurati cat mai tarziu ca sa nu se vada ca nu avem audienta, sa amanam cat mai mut momentul in care patronii isi dau seama ca suntem aburisti. Sistemul de masurare intern pe IP tv nu are nici o valoare sociologica pentru ca nu e construit pe asemenea baze deci nu da un rezultat corect. Culmea e ca un manager de televizune spune ca nu se prea pricepe la sistemul de masurare al audientei...
  • Petrisor Petrisor
    Poftimn? 1% reating? Hai sa fim seriosi, daca va strange 40.000 de telespectatori sa zica multumesc.
  • Boca Boca
    a cincea tv. de stiri,aceleasi mutre. ori nu au imaginatie,ori e tot o chestiune politica;daca singurele realizari dupa '90 sunt doar sedii de firme si posturi tv,care ofera locuri de munca doar pt. 1% din populatie,atunci romania e pe minus.Liana alexandru,vesnica mimoza basista...

Trimite un comentariu

sus