Skip to main content

Vrei sa fii milionar? din faţa televizorului

 

Telespectatorii pot participa, din 15 martie, de acasă la concursul Vrei sa fii milionar?, de la Kanal D. Cei care cunosc răspunsurile pe care concurenţii din platou nu le ştiu, pot câştiga un premiu în valoare de 1.000 de lei. Aceştia pot trimite un SMS cu răspunsul corect la numărul 1778.

Publicitate

Detaliile concursului, în continuare:

În momentul în care un concurent aflat pe Hot Seat nu cunoaşte răspunsul la întrebare şi alege să se retragă, telespectatorii pot intra în concurs şi pot răspunde la acea întrebare trimiţând un SMS la numărul de telefon 1778 (tarif normal) cu varianta corectă de răspuns. SMS-urile pot fi trimise doar într-un interval de 30 secunde după invitaţia lansată de Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii Vrei să fii milionar?.

Câştigătorul premiului va fi stabilit prin tragere la sorţi dintre toţi telespectatorii care au trimis varianta corectă de răspuns. Pentru fiecare întrebare se va acorda un premiu în valoare de 1.000 de lei.

Numele câştigătorului va fi publicat în maximum 24 de ore de la difuzarea ediţiei respective Vrei să fii milionar?, pe site-ul oficial al emisiunii: www.vreisafiimilionar.kanald.ro.

“Stiu că oamenii se implică de acasă în concurs, îşi testează cunoştinţele şi împărtăşesc emoţiile concurenţilor, dar începând din 15 martie, telespectatorii vor putea intra în concurs şi vor putea câştiga sume consistente de bani. Mi-ar plăcea foarte mult ca tot mai mulţi telespectatori să demonstreze că românii sunt deştepţi! ”, a declarat Virgil Ianţu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Treaba asta e permisa de legea jocurilor de noroc?
  • AlexSipos AlexSipos
    Va fi un concurs de noroc . Si bani multi castigati din taxele de telefonie . Cei care se uita de acasa au varianta Wikipedia , Google , deci cred ca si cea mai grea intrebare va avea sute de raspunsuri corecte in 30 de secunde . Pt. 1000 ron nu stiu daca merita efortul .
  • steven steven
    e si asta un mod de a mai atrage telespectatori!

Trimite un comentariu

sus