Skip to main content

Cum sărbătoresc televiziunile Paştele: Muzică populară, emisiuni de divertisment şi slujba de Înviere

 

Principalele televiziuni româneşti s-au pregătit pentru sărbătorile pascale. Timp de patru zile, posturile TV vor avea emisiuni speciale de divertisment, dar şi transmisiuni în direct de la slujba de Înviere.

Publicitate

Antena 1 şi TVR 1 au pregătit cele mai multe emisiuni speciale de Paşti. Pro TV vine cu seria de şase episoade Iisus din Nazareth şi o ediţie specială Happy Hour.

Oferta de programe de Paşti, în continuare:

Vinerea Mare

  • Antena 1 difuzează ediţii speciale Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Chef cu Nae şi Vasile.
  • TVR 1. Iuliana Tudor va avea o ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă (21.10), axată pe componenta socială a emisiunii. Vor fi prezentate rezolvări ale cazurilor sociale din ediţiile trecute, cele două proiecte caritabile pe care le promovează Iuliana Tudor, „Banca de Alimente” şi „Pădurea copiilor”.
    •  Tot vineri, de la 23.40, televiziunea publică va difuza Biutiful, film recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor, Javier Bardem, la Festivalul Internaţional al Filmului de la Cannes, 2010.
  • Acasă TV va avea astăzi o ediţie specială a emisiunii Poveştiri adevărate, de vineri de la 16.30, în care vor fi prezentate imagini de pe dealurile pustii din Stoeneşti, Giurgiu, unde Stelian Ogică,  "Lotoman", soţia sa, "Viespea", şi o armată de prieteni încing o petrecere la gura bălţii proprietate personală a lui Ogică.  Baiatul lui Cornel Dinu, Corneluş, si soţia acestuia, Alexandra, vor împărtăşi povestea lor de dragoste.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Sâmbătă

  • Antena 1.  Concurenţii emisiunii Te cunosc de undeva vor fi transformaţi în personaje precum Gloria Gaynor, Adele,Vanilla Ice, Liviu Vasilică, Andrea Bocelli, Marian Nistor sau  Bob Marle. 
  • TVR 1. Ne vedem la... TVR!  de la ora 16.00 îi aduce în faţa publicului pe Nico, Marcel Pavel, Dinu Iancu Sălăjanu, Ducu Bertzi, Adriana Trandafir şi Victor Yila.Va fi un concurs de încondeiat ouă, o expoziţie culinară tocmai din Maramureş, precum şi un moment în care vedetele invitate vor descoperi răvaşe cu... pedepse în plăcintă. Marioara Murărescu va prezenta o ediţie specială a Tezaurului Folclori (15.00).
  • Acasă TV. Ioan Isaiu şi Emanuel Ciocu, omul care l-a îngrăşat pe actor pentru rolul din Aniela, iar apoi l-a slăbit la loc, vor prepara un gulaş de miel la ceaun.
  • TVR 1, Pro TV şi Antena 1 vor difuza în direct slujba de Înviere.

Duminică

  • Pro TV. Ediţie specială România, te iubesc - Oamenii sunt lumina -  de la ora 18.00.
  • Antena 1În prima zi de Paşte, Răzvan şi Dani le vor da trezirea românilor, mai târziu, de la ora 11.00 cu o ediţie specială Neatza la ţară. Mirela Boureanu Vaida va face o emisiune ediţie specială – Splendoare de Sărbătoare.
    Mihai Bendeac
    vine cu În puii mei, iar apoi, Teatrul de Revistă Constantin Tănase va pune în scenă un spectacolul Varietăţi de revistă.
  • TVR 1 Iuliana Tudor îi invită pe telespectatori La masa de Paşte de la ora 12.00. În acest an, invitaţii Iulianei vor fi 40 dintre cei mai premiaţi interpreţi de muzică populară din generaţia tânără. Ediţie specială Dănuţ SRL de la ora 16.00. Concurenţii Fabricii de staruri (21.25) au pregătit o ediţie specială în care vor interpreta cântece populare din toate zonele ţării.


Luni

  • Pro TV. Ediţie specială Happy Hour (17.45).
  • TVR 1. Iuliana Tudor va prezenta cea de-a doua ediţie a emisiunii La masa de Paşte, începând cu ora 10.30. Marioara Murărescu va găzdui o nouă ediţie specială a emisiunii Tezaur Folcloric de la ora 15.30. Grupul Distractis (20.00) va lua masa de Paşti la familia Prigoană.
  • Antena 1. De la ora 13.00, Gabi Firea va avea o ediţie specială Gabi Firea Show în care nume mari din muzica uşoară româneacă vor cânta împreună Christos a înviat.
  • Acasă TV. Postul de televiziune va avea imagini de la casa lui Ionuţ Iftimoaie din Bacău. Tot luni vor fi prezentate scene din timpul filmărilor serialului Pariu cu viaţa. Teo  Trandafir va vorbi despre Sfânta Sărbătoare, dar şi despre povestea ei de dragoste sau cum a fost prima întâlnire cu viitorul soţ, Constantin Iosef.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GABRIEL GABRIEL
    NUMAI TAMPENII!

Trimite un comentariu

sus