Skip to main content

Dragoş Vărşăndan: Mi-a fost clar că preluarea Edipresse va însemna o restructurare şi noi măsuri dure de tăieri

 

"Mi-a fost clar că preluarea respectivă nu va fi, aşa cum ne doream noi iniţial, o dezvoltare, ci o restructurare, cu noi măsuri dure de tăieri", a declarat Dragoş Vărşăndan într-un interviu acordat pentru PortalHr.ro.

Publicitate

În august 2011, Dragoş Vărşăndan, director executiv în cadrul Ringier România, anunţa că părăseşte trustul de presă, după aproape 12 ani, pentru a se dedica unui proiect antreprenorial, fără a da detalii privind planurile concrete de viitor.

Decizia a fost, aşa cum povesteşte chiar el, de neînţeles cu atât mai mult cu cât venea pe fondul extinderii portofoliului de reviste al companiei elveţiene pe piaţa din România.

Mulţi nu au înţeles imediat, unii nu au înţeles nici măcar proiectul pentru care urma să renunţ la un loc aparent confortabil şi la o poziţie destul de bună”, spune Dragoş.

Dragoş Vărşandan, ex Ringier:

"Proiectul de preluare a revistelor de la Edipresse era unul mai vechi, la care se lucra de aproape doi ani, şi iniţial avea o cu totul altă idee.

Doream să consolidăm piaţa revistelor şi să dezvoltăm acest nou publisher sub conducerea, atunci, a lui Marius Hagger, cu Cristina Simion ocupându-se de revistele glossy şi eu ocupându-mă de revistele mass-market.

Piaţa a evoluat, însă, din prost în mai prost, proiectul iniţial a început să se deterioreze şi atunci mi-a fost clar că preluarea respectivă nu va fi, aşa cum ne doream noi iniţial, o dezvoltare, ci o restructurare, cu noi măsuri dure de tăieri", a mai spus Vărşăndan.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dumitru Dumitru
    Opinia mea e ca Ringier Romania nu administreaza corect resursele mostenite de la Edipresse, spre exemplu daca am face un clasament al forumurilor in ce priveste cantitatea de spam prima pozitie ar fi castigata detasat de forumul reviste Viva!
  • Dumitru Dumitru
    Ca tot vorbim de lup, Edipresse trece printr-o perioada de reorganizare. In Elvetia a fuzionat cu Tamedia, isi rascumpara un numar important de actiuni si urmeaza sa faca o reducere de capital, a vandut diviziile din Spania si Romania iar cele ramase au un viitor incert, Edipresse arata ca o afacere in lichidare.
  • ps ps
    ahhhaaaaaa!
    te recunosc!
    esti iubitul secret al simonei gherle!
    te-am vazut intr-o revista de scandal pe care-am rasfoit-o la spalatoria de masini!
    tu erai!

Trimite un comentariu

sus