Skip to main content

EXCLUSIV: Ion Eftime, prima întâlnire cu publisherii ca reprezentant al acţionarilor Hiparion. Cine sunt acţionarii distribuitorului

 

Mâine, publisherii din print se întâlnescu cu Ion Eftime, reprezentantul acţionarilor companiei de distribuţie Hiparion.

Publicitate

Eu sunt reprezentant, nu sunt acţionar”, a declarat Eftime în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Pe cine reprezintă Eftime şi cine sunt acţionarii Hiparion, în continuare:

Compania Hiparion a anunţat, la sfârşitul lunii martie, că a fost vândută “către un grup de investitori”, fără a spune care sunt aceştia, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Paginademedia.ro vă prezintă astăzi lista actualilor acţionari ai distribuitorului de presă.

Ion Eftime a declarat, pentru Paginademedia.ro, că este reprezentant al acţionarilor, dar nu este implicat în firmă ca acţionar. El este însă unul dintre administratorii firmei, conform datelor de la Registrul Comerţului.

Eftime, pentru Paginademedia.ro:

“Eu am fost cooptat având în vedere unele abilităţi pe care le am în domeniu. Pot spune că unul dintra acţionari este Radu Vlas. Avem o relaţie mai veche şi ne cunoaştem, am fost rugat să îi ajut.

Îl reprezint pe domnul Vlas în Consiliul de Administraţie al Hiparion.”

Ion Eftime a fost membru în Consiliul de Adiministraţie al Realitatea, calitatea în care, după cum declară, s-a ocupat şi de Acces Press. “Am fost rugat să mă ocup de Acces Press, apoi am fost angajat acolo”, spune Eftime. De anul trecut, este director de dezvoltare Acces Press.

Este Acces Press implicat în Hiparion?

“Acces Press nu este acţionar”, spune Eftime.

Ce legătură mai are cu Sorin Ovidiu Vîntu?

“Eu nu mai am nicio legătură cu Sorin Ovidiu Vîntu, din motive strict juridice. Perioada aceea a fost una cu bune şi cu rele, dar acum nu mai am nicio legătură.”

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Cine sunt acum acţionarii Hiparion: trei persoane fizice şi Intact, cu 1%

Potrivit ultimelor date de la Registrul Comerţului, acţionarii Hiparion sunt Radu Vlas (un om de afaceri din Cluj), Lucian Vegheş şi Cătălin Turcu. Un alt acţionar este grupul Intact, cu 1%.

Printre administratori apare şi Dan Vasile (fostul acţionar majoritar al distribuitorului de presă).

Acţionarii distribuitorului Hiparion, conform Registrului Comerţului:

Global Distribution Group: 74% (Acţionarii Global Distribution Group sunt Cătălin Turcu şi Lucian Vegheş, în procente egale)

Radu Ioan Vlas: 12,5%

Lucian Vegheş: 6,25%

Cătălin Turcu: 6,25%

Intact Media Group: 1%

Administratori:

Lucian Vegheş
Ion Eftime
Cătălin Turcu
Dan Vasile

Cine este Radu Vlas

Unul dintre acţionari, Radu Ioan Vlas (cel reprezentat de Ion Eftine) este din Cluj şi are afaceri, potrivit Forbes, în construcţii şi amenajări de spaţii verzi.

Deţine, printre altele, firma Ardeal Construct şi Multiplexul Leul, din Cluj.

Radu Vlas (42 de ani) mai este acţionar la Atlas Reparaţii (cu 31,9% din acţiuni), societate cu profil reparaţii auto, staţii de verificare inspecţii tehnice, tinichigerie.

Foto Radu Vlas: Forbes

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jocker12 jocker12
    Eftime are grad in SRI, plantat pe linga diferite "obiective" .... Este Ioan Eftime si nu Eftimie...
  • xyz xyz
    O sa vina sa se intalneasca cu toti editorii sa le spuna ca-i pare rau dar .... http://www.youtube.com/watch?v=1YNnV4yw1ac
  • Alina Alina
    Asta e povestea pentru prosti. Si cea pentru cunoscatori?
    Interesant e melange-ul asta de interese Intact si SOV.
    Afacere tipic romaneasca. Bravo!

Trimite un comentariu

sus