Skip to main content

Facebook, prezenţă puternică la Bucureşti: doi oameni, două prezentări şi două workshopuri la RoNewMedia

 

Facebook, compania lui Mark Zuckerberg, va fi prezentă la Bucureşti cu doi reprezentanţi, în prima zi a conferinţei RoNewMedia, cel mai mare eveniment internaţional dedicat internetului care a avut loc, până acum, în România.

Publicitate

Ziua în care reprezentanţii Facebook vor avea două conferinţe şi două workshopuri este dedicată Social Media şi Search Marketingului.

Detalii, în continuare:

  • In plus, cei doi vor sustine, dupa ce isi vor incheia prezentarile, si un training Facebook de 2 ore, cu detalii legate de folosirea eficienta a retelei de socializare.
  • Managerii si oamenii de marketing si de comunicare, dezvoltatorii de aplicatii si toti cei interesati de utilizarea eficienta a Facebook vor beneficia, dupa workshop, si de o prezentare sustinuta de Adda Kyrkili, Regional Head of Business Development la Think Digital – compania care vinde spatiile publicitare Facebook in 6 tari, inclusiv Romania -, prezentare care va arata cum trebuie citite corect datele furnizate de rapoartele retelei de socializare si ce indicatori de performanta trebuie studiati pentru eficientizarea campaniilor de promovare derulate in retea.

La RoNewMedia, care se anunta a fi cel mai amplu eveniment dedicat Internetului organizat pana acum in regiune, vor participa timp de 3 zile si alte companii majore ale industriei, printre care Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters si multi altii.

Cei interesati pot gasi detalii pe www.ronewmedia.ro

Sponsorii evenimentului sunt Orange, cu sprijinul Microsoft, Samsung si Allegro Group Romania.

Sursa foto: Straight from the A

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus