Skip to main content

Fostul director editorial al diviziei carte pleacă de la Adevărul. "Ambele părţi şi-au dorit să întrerupă colaborarea"

 

Daniel Eberhat, fost şef al diviziei carte din Adevărul Holding, părăseşte trustul începând de astăzi. "Confirm că am plecat de la Adevărul. Despărţirea s-a făcut de comun acord. Ambele părţi şi-au dorit să întrerupă colaborarea", a declarat Daniel Eberhat pentru paginademedia.ro.

Publicitate

"Impresia mea este că managementul Adevărul Holding nu-şi doreşte o editură de carte", a mai precizat Eberhat. Fostul şef al diviziei carte a mai spus că cel mai probabil se va îndrepta către editura Litera.

Daniel Eberhat a fost până în septembrie anul trecut director al diviziei carte din Adevărul Holding. El a fost numit director editorial după ce funcţia sa a fost preluată de către Oana Cruceanu.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Mai rau!
    1 leu cu Click.

    Si eu imi plang banii.
    Nu-i vorba, cartile astea merita banii, dar parca imi este necaz ca eu le-am luat cand au aparut cu 11-12-13-14 lei, iar acum sunt date cu un leu doar ca sa nu fie date gratis.

    Unii au dat si mita vanzatoarelor de la chioscuri pentru a le opri in ziua urmatoare cartile...
    Ce vremuri...
  • Bibicu Bibicu
    he he
  • petre ispirescu petre ispirescu
    bibicule, nu, măăă. de muma pădurii!! că doar nu de făt-frumosul spaniol. pardon! catalan... ca s-o ţinem tot într-o parabolă, deh. sau hiperbolă?!
  • Bibicu Bibicu
    Vorbiti de baba-cloanta acuma?
  • imre 3,14 imre 3,14
    luhyj- nu mai are cine sa plece! Raluca Badea, Oana Cruceanu, Liliana Munteanu au mai ramas pe comercial. Toate sunt pupilele lui Imre! Asa ca, doar cand o sa plece el isi ia si toate aceste fete destepte cu el. Baba cica-i si PR-ul ADH. CAte comunicate a dat ea in ultimele 3 luni....si sa zica ce evenimente are in plan ca sa-si scoata macar salariul ei?
  • Andy Andy
    Oana Cruceanu a ajuns director la carte? Incredibil, pai fata a sta n-a citit decat carti de contabilitate. Dingura ei calitate e prietesugul cu Peter Imre. Faliment usor!...
  • luhyj luhyj
    hmmmm, imi pare rau ca am dat banii de colectia jules verne si muzee si pictori si rahan... cred ca spre vara se vor da gratis cu adevarul la 2 lei sau cit costa ziarul... nu pot sa nu remarc spusele celor care pleaca - incompetenti sau nu. eberhart zice ca are impresia ca managementul nu vrea editura de carte. sassu zicea ca are impresia ca managementul nu vrea divizie de televiziune... abia astept sa vad ce zice urmatorul director care pleaca...
  • un muschetar un muschetar
    ca un ghimpe in ochiul lui Imre, Eberhart a fost sapat cu gratie de cele doua prime doamne (?!) ale departamentului: Cruceanu si Dinca. daca editura va mai exista, colectiile vor fi intregite cu capodoperele lui Cartianu, cartile de bucate ale lui imre, scrise de fapt de Badea, si alte titluri ori alti autori propusi de intaiul sef de sala. ca nu e de ajuns sa se scrie in Forbes despre cine stie ce smecher cu o firma doar pentru ca imre are vreun interes la el, hai sa-i publicam si agramatismele cu pretentii de literatura. au ajuns sa dea pe gratis cartile de Jules verne impreuna cu Click. ce sa mai zicem?
  • imre imre
    lasati, ca mi-e greu si mie...
    a pus tata-socru doi SPPisti sa ma pazeasca, acuma stie precis unde ma duc si ce fac...
    :(
  • Virgil Meda Virgil Meda
    Eu nu prea inteleg cum de pleaca Eberhat de langa Imre pentru ca sunt la fel de slabi si incompetenti. Mult n-o sa stea la Litera pentru ca Vidrascu stie meserie si o sa-l miroasa repede.
  • simona simona
    Imre este de o incompetenta crasa. Oare ce cauta printre oamenii?
  • tofu tofu
    am auzit ca a plecat si liliana munteanu. sau cloanta-urata e tot acolo si freaca menta pe facebook?

Trimite un comentariu

sus