Skip to main content

Nicoleta Luciu, pe Prima TV, la Cireaşa de pe tort şi la Mondenii. Vedeta nu mai are niciun proiect la Pro

 

Nicoleta Luciu, fosta vedetă din serialele româneşti de telenovele de pe Acasă TV şi de la Pro TV, a apărut într-o singură săptămână în două producţii Prima TV.

Publicitate

Săptămâna trecută, a fost la Cirteaşa de pe tort. În această săptămână, a intrat în Mondenii. Marţi seară, a fost şi la Cancan TV, pe Kanal D. Ce spun cei de la Prima şi de la Pro, în continuare:


Reprezentanţii postului Prima TV spun că este doar o coincidenţă şi că Nicoleta Luciu a avut statul de invitat în cele două emisiuni, "nimic mai mult". Întrebaţi dacă vedeta TV are vreun contract de orice fel cu Prima TV, aceştia au spus că nu.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii grupului Pro au spus că Nicoleta Luciu în momentul de faţă "nu are niciun proiect la Pro TV sau Acasă TV şi se concentrează pe promovarea activităţii ei muzicale, în mod independent", după cum a  declarat pentru paginademedia.ro Ivona Nenu, PR manager Acasă TV.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LMZ LMZ
    bine ca Maruta are emisiune de cacao...uite-te atunci la "concurenta", la Absces Dinrect si al Drept la tinta. alea nu-s de cacao, sunt mai bune ca vezi numai facaturi...exemplul perfevt pentru zicala "minte poporul cu televizorul"
  • luhyj luhyj
    poate in felul asta se mai curata si proteve de toti manelistii si de toate pitipoancele... de maruta si de emisiunea lui de cacao cind scapa?
  • marius marius
    ...am vazut-o si la Kanal D. De asemenea, l-am vazut pe Varciu la Kanal D. Va prezenta Roata Norocului. E si el liber de contract cu Pro-ul. Nu?

Trimite un comentariu

sus