Skip to main content

NOUTĂŢI RoNewMedia: Mediafax Group, partener media. World Press Photo, la Bucureşti după 17 ani

 

Mediafax Group si RoNewMedia au încheiat un parteneriat în urma căruia primii 1.000 de cumpărători din România ai biletelor full-pass la evenimentul dintre 16 şi 18 mai beneficiază de un pachet atractiv de servicii.

Publicitate

O altă noutate este expoziţia World Press Photo, organizată pentru prima dată în România după 17 ani. La RoNewMedia vor fi văzute şi cele mai reuşite fotografii de presă din lume, în expoziţia World Press Photo de la Biblioteca Naţională.

Detalii, în continuare:

Mediafax Group devine partener media al RoNewMedia si ofera pachetul special Business Pass

Prin parteneriatul cu RoNewMedia, Mediafax Group oferă un pachet pentru primii 1.000 de cumpărători români ai biletelor full-pass.

Astfel, la fiecare bilet de 200 de euro achizitionat, Mediafax Group ofera un pachet cu o valoare de peste 280 de euro, reprezentand un abonament de 6 luni la editiile print si online ale Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si o luna de acces la serviciile cu plata ZF Corporate (care va fi lansat in curand).

Mediafax Group a devenit totodata partener media oficial al evenimentului, prin Ziarul Financiar si Business Magazin (print), ZF.ro, bmag.ro, Gandul.info, Mediafax.ro si GO4IT.ro (online) si Mediafax (ca agentie de presa).

Pe langa beneficiul oferit de Mediafax Group, biletul full pass la conferinta ofera acces la toate evenimentele din cadrul RoNewMedia: 3 zile de conferinte si workshopuri cu peste 30 de speakeri de la mari companii din domeniul tehnologic si media digitale, expozitie, participare la IAB MIXX Awards si la RoNewMedia Internet Party, precum si, post eveniment, full acces in platforma de e-learning RoNewMedia Academy.

Dupa 17 ani, World Press Photo din nou la Bucuresti

Dupa o absenta de 17 ani, expozitia World Press Photo, care cuprinde cele mai reusite fotografii de presa din intreaga lume, va putea fi vazuta din nou, la Bucuresti.

Vernisajul va avea loc in seara zilei de 17 mai, la noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei si al Ministerului Culturii si Patrimoniului National, si va cuprinde 350 de fotografii remarcabile, selectate de Fundatia World Press Photo, cu sediul central la Amsterdam.

In Romania, evenimentul este organizat de Fundatia Eidos, condusa de cunoscutul fotojurnalist Cristian Movila, cu fotografii publicate in prestigioase reviste precum National Geographic, Newsweek, The New York Times Magazine, Paris Match si multe altele.

Cristian este cunoscut si datorita campaniei “Unfinished Dreams”, care a pornit de la un impresionant foto documentar realizat la spitalul “Marie Curie”, in urma careia a reusit performanta de a aduna 3,2 milioane de euro pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Q2M este partener al evenimentului si va gazdui vernisajul prestigioasei expozitii World Press Photo, in seara celei de-a doua zile a RoNewMedia - cel mai important eveniment dedicat industriei si mediului digital organizat pana acum la Bucuresti.

De altfel, in 18 mai, in a 3-a zi a evenimentului care va avea tema “Content and eCommerce”, cu ocazia vernisajului expozitiei va avea loc si un workshop dedicat fotojurnalismului si jurnalismului visual in era digitala, la care va participa si Cristian Movila.

Detalii despre World Press Photo - un eveniment organizat pana acum de 107 ori in 45 de tari - se pot gasi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    200 de euro pentru a participa la eveniment? Dar in ce tara traim? LUXemburg?

Trimite un comentariu

sus