Skip to main content

O CAUTĂ CU LUMÂNAREA. Dan Diaconescu, teatru TV la OTV

 

Spectacol de victimizare marţi seara, la OTV, după ce licenţa postului a fost redusă încă odată la jumătate de către CNA, urmând să expire la 4 iulie. Într-o dramatizare în stilul bine cunoscut, emisiunea a fost precedată, timp de o oră, de un ecran negru, pe care scria doar: Televiziunea Poporului a fost interzisă de Traian Băsescu din motive politice.

Publicitate

Pe burtieră, un anunţ: În câteva momente, Dan Diaconescu va face dezvăluiri importante pentru ultima oară la OTV.

Pauza de la OTV

Diaconescu s-a lăsat aşteptat timp de o oră şi, la 23.00, a început atacul: o înşiruire de "dezvăluiri" la limita calomniei şi a bunului simţ, rostite cu o siguranţă care ar putea da peste cap şi cel mai performant detector de minciuni. Domnu' Dan îşi cerea încă o amendă.

Ce s-a întâmplat aseară, în continuare:

Deşi postul a fost penalizat pentru publicitate politică pentru Partidul Poporului, pe ecran curgea nestingherit un anunţ: "mâine continuă vizita lui Dan Diaconescu în ţară..."

Timp de o oră şi jumătate, Dan Diaconescu a ţinut un One Man Show în care au fost săgetaţi preşedintele Traian Băsescu şi membrii CNA. Am "aflat" că CNA îi va mai înjumătăţi licenţa de câteva ori până în iulie, că OTV e o afacere de "sute de milioane de euro", că a cotizat zeci de milioane de euro la stat şi că i s-au oferit 200 de milioane de euro pentru televiziune.

Trecând limita bunului simţ, a făcut o legătură între moarte mamei preşedintelui Băsescu şi faptul că preşedintelele i-ar fi jurat lui Diaconescu "pe mamă", cu câteva luni înainte, că nu din ordinul lui a fost arestat.

A susţinut, degajat, că membrii CNA i-au cerut zeci de mii de euro pentru a fi iertat.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Ce i-a ieşit pe gură lui Dan Diaconescu:

Vă reamintesc că Băsescu mi-a spus ceva în momentul când eu am ieşit din puşcărie. Acuma încep dezvăluirile mele în premieră pe ţară. Când urcam dealul palatului Cotroceni, ieşisem de la Rahova şi aveam încă urmele de la cătuşe. I-am zis “Domnule Băsescu, păcat că m-ai arestat. Nu e corect ce ai făcut, mai ales că m-ai arestat în lipsa oricăroro probe". Şi dl Băsescu mi-a spus aşa: "Dane, să moară mama dacă te-am arestat eu", a spus dl Băsescu în foarte multe rânduri în acestă convorbire. I-am zis “Domnule, preşedinte nu e corect. Mi-au spus procurorii că dumneavoastră aţi dat ordin să fiu arestat. Procurorii m-au scos prin faţa DNA-ului cu cătuşele la mână ca să fiu filmat şi fotografiat de presă. Ştiţi bine că în alte cazuri nu se înrtâmplă aşa”. “Să moară mama, Dane, dacă te-am arestat eu”. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar după câteva luni a murit mama domnului preşedinte. Acum nu ştiu dacă e o coincidenţă.

O să vă vorbească în scurtă vreme şi avocatul OTV-ului despre plângerile penale pe care le-am semant împotriva unor membri CNA, Ioan Onisei, Răsvan Popescu, Cristina Trepcea, Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Valentin alexandru Jucan şi Christian Mititelu. Ce credeţi că au încercat să facă aceşti oameni? Unii dintre membri CNA îţi cer şpagă direct de la obraz, fără niciun fel de ruşine sau fără niciun fel de protecţie prealabilă, cer şpagă unor reprezentanţi ai unor posturi de televiziune. De multe ori ei şi primesc produse. V-am dat exemplul cu acei miei, că se apropie acum Paştele.

V-am mai spus despre lăcomia lor, la care am fost de faţă. Unul dintre ei scoate un plastic din ăsta cu medicamente, unul mai mare cu pastile. Un membru al CNA, bolnav, - eu eram acolo de faţă, la inchiziţie, îmi spuneau că sunt un nenorocit - scoate aşa pastila. Dă să ia un pahar cu apă, că ei au acolo apă pe gratis suc pe gratis, din banii noştri, în acest timp un alt membru al CNA extrem de lacom, de hulpav, duce mâna spre mâna ăstuia unde era pastila şi-i zice: Dă şi mie. Ăsta îi zice “Bine, ia. Dar asta este pentru inimă. Tu eşti bolnav de inimă?” Şi ăla zice nu contează şi bagă pastila pe gât. Aşa sunt membri CNA, că le trebuie că nu le trebuie, ei le iau.

De cele mai multe ori cer ei bani. Una e când e plăcerea noastră, a celor de la OTV, şi le-am mai dat şi noi câte 2.000 – 3.000 de euro acolo, sau câte 50.000 de euro şi alta e când ne cer ei.

Nu-i frumos să ceri unui om ceva. Că poate omul nu vrea să-ţi dea. Doamna Cristina Trepcea, într-o zi mi-a trimis un sms în care a spus aşa ca să nu mă amendeze, zice: Ajută-mă ca să te ajut. Şi ea zice “cumpără nişte flori”. Şi ea scrie în SMS, că le şi păstrez, “Du-te la florăria din strada nu ştiu care şi să cumpăr flori”. “Îmi zice du-te şi cumpără toată florăria”. Probabil că trebuia să cumpăr toată florăria ca să mă ajute ea cu un vot.

Domnul Ioan Onisei mereu vea să consume nişte alcool. Alcoolul e bun pentru sănătate, dar presupun că domnul Onisei consumă foarte mult că la un moment dat mi-a cerut 2000 de euro. I-am zis că nu am 2.000 de euro la mine. Mi-a zis că are o consumaţie, că are o masă, nu mai ştiu exact pentru ce.

Dacă ei se dau la o firmă care plătea 18 milioane de euro taxe şi impozite. OTV putea să facă, dacă-l vindeam, poate şi 200 de milioane de euro. Astăzi am pierdut 200 de milioane de euro. Mi-au luat toţi banii, ce să-mi mai poată lua?

Mai ţineţi minte când venea Băsescu în studioul ăsta să bată câmpii? Sau Elena Udrea? Atunci nu ne-a amendat CNA-ul. A fost un an de zile în care nu am luat nicio amendă. Mereu ne chema ăştia de la CNA să ne mai dea câte un fursec, câte o bomboană: ”Ce interesante emisiuni facţi cu Băsescu”...

Jucan ăsta (membru CNA, n. red) ori nu are copii ori e un bătăuş de copii. Eu asta înţeleg. Jucan cred că a vrut să zică că copiii ăştia care strigă Jos Băsescu, eu trebuia să-i iau imediat la bătaie, să le pun căluşul la gură sau, în fine, să-i omor. Să-i omorâm de mici că ăştia dacă ajung mari s-ar putea să voteze împotriva domnului jucan şi a domnului Băsescu.

Băsescu este singurul preşedinte de pe planeta asta care zice să nu mai faceţi copii. Care zice, “tâmpitelor care voi naşteţi”. Omul ăsta vrea să distrugă naţiunea română pe termen lung.

Astăzi sunt alte două coincidenţi: se mai ia jumătate din licenţă şi astăzi, am în faţă un document. Min Finanţe publice si ANAF – statul român, aflat în criză de lichidităţi trebuie să preia urgent managementul unor companii din România. Uitaţi cine este pe listă: OTV.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • . .
    crede-ma ca as dori din tot sufletul sa fie asa cum spui tu dar nu pot sa cred pentru ca nu sunt timpit
  • . .
    DIACONESCU ASTA E BOLNAV RAU POATE CHIAR SCHIZOFRENIC NICI MACAR NU MINTE CA UN OM NORMAL SI E CULMEA CA SE GASESC MULTI IDIOTI SA L CREADA SIA PIERDUT MINTILE DE ATITA URA SI SETE DE PUTERE DACA VA AJUNGE ASTA PRESEDINTE ROMANIA VA FI DOAR O AMINTIRE
  • Magda Magda
    Nu mai imi place deloc de Diaconescu de cand are vrajeli politice.
    Pacat de OTV si de ceilalti de acolo. CNA-ul are perfecta dreptate.
  • mariana mariana
    retardatul de ddomnuldan trebuie dus de urgenta la balaceanca iar closetul otv sa dispara.
  • Emilia Emilia
    Consider ca dd se da victima pentru a castiga voturi, acest popor inca nu a invatat nimic din toti acesti ani,isi merita soarta.
  • anca anca
    consider ca ce face dd e nimic pe langa ce fac antenele care au alta audienata. e indecent din partea cna sa sanctioneze dd si otv in conditiile in care primii ca au transformat tv in ode pt usl au fost cei de la antene .calomniile acolo au fost si mai si mai ales ca acolo nu te-ai fi asteptat
    ex. violul de la liceu - cu exprimarea doar a opiniei prof , fara opinie contrara, boc in chiloti , papusa in loc de invitat pdl in portocaliu , sexi braileanca, piticul porno care sunt mai nocivi decat elodia si magda ciumac la un loc
  • petre petre
    DAN DIACONESCU PRESEDINTE !!! sa moara fraierii de ciuda... DD cel mai tare !!! chiar daca nu face nimic din ce a promis tot este mai bun decat toti la un loc... e altceva decat hotii astia care ne-au furat prin rotatie de 22 ani... nu am mai votat din 90, dar acum o sa ma duc sa votez... chiar daca sectia de votare este mai departe de mine... o sa i-au un taxi si ma duc la vot.. sa nu castige din nou hotii astia... uaaaaaaaa
  • PallMall PallMall
    Diaconescu nu minte, tot ce spune el la OTV apare dupa 1-2 saptamani si in presa cu titlul de scandal. Cand diaconescu a spus despre Cuprumin,toti il voiati la spitalul 9, il acuzati de minciuna si nebunie, se pare ca are dreptate omul, voi nu vedeti defapt realitatea care exista in aceasta tara, il loviti pe Diaconescu cat puteti de tare iar eu nu pot sa pricep ce aveti cu acest OM. Nu Diaconescu a vandut resursele tarii, el vrea doar sa va deschida ochii! TAMPITILOR!!!!!!!!!!!!!
  • Robert Andrei Robert Andrei
    Nu intelegeti ca se gasesc "consumatori" de ce face Diaconescu...(Specia retarzi am vrea noi sa credem, dar mai curand cu coeficient redus IQ si foarte saraci). S-a gasit electorat pentru Vadim pentru a-l propulsa ca adversar in finala cu Iliescu, in timp ce Diaconescu E DUBLU DE ABIL FATA DE VADIM LA CAPITOLUL MANIPULARE...
  • manuc manuc
    Diaconescu va avea licenta la post chiar daca va ramane fara asta actuala, poate depune oricand cerere sa primeasca si va primi, va veni cu o alta grila, alte nebunii si cna ii va da licenta ca asa e legea, apoi ca il va suspenda e alta poveste, ce post nu a luat licenta in romania? toate primesc licenta si el doar trebuie sa depuna un alt dosar de licentiere care va fi votat 100%,deci astea cu pierderea licentei,cu ramanerea fara post sunt pentru imaginea lui si realitatea tv , romania tv, b1 tv il ajuta dar nu spune nimeni ca oricand va avea din nou post tv, ma insel cumva?
  • dox dox
    da va e ciuda tare latrailor Dan Diaconescu va fi presedinte cu siguranta
  • aidan aidan
    am vazut si eu chestia scrisa cum da el case oamenilor!ceea ce a trist, e ca sunt oameni care-l cred!da ce nu face el? in scris e un supraom si mai putine nu! in realitate e un "mare maestru al combinatiilor" un manipulator abject!de ce nu poate fi pedepsit doar el?la otv sunt oameni care castiga o paine si nu fac magariile patronului, mi se pare nedrept sa-ti pierzi painea pentru ca lucrezi la un patron nebun! ce vina are calul?
  • Emil Emil
    Nolnav? Bolnav! Da' ce vina avem noi?
  • Costin Costin
    OTV, aceasta "afacere" de sute de milioane de euro cersea aseara donatii de la oameni (de la aia carora le promite cate 20000 de euro dupa alegeri), pentru salvarea postului din insolventa...
    Asta dupa ce, nu o seara inainte, facea repartitii de locuinte in Bucuresti.
    Este halucinant, de-a dreptul.
  • Alex Alex
    Sa fiu in locul CNA-ului as inchide acest post nu peste 3, nu peste 6 sau 12 luni, ci maine. Este extraordinara nesimtirea acestui DD. Ce ma mira este ideea ca sute de mii de persoane (poate chiar milioane) cred in toate afirmatiile lui, iar daca maine ar fi alegeri l-ar vota fara nicio ezitare ca presedinte.

    Cu parere de rau o spun ca ne meritam soarta din moment ce un astfel de individ ajunge sa aiba o asemenea cota de popularitate. Trist.

Trimite un comentariu

sus