Skip to main content

A TREIA ÎNJUMĂTĂŢIRE LA RÂND! OTV mai are o lună de emisie

 

PREMIERĂ ÎN AUDIOVIZUAL! Dan Diaconescu rămâne fără Televiziunea Poporului înainte de campania electorală. OTV va mai putea emite până pe 29 mai, după decizia de astăzi a CNA.

Publicitate

Este a treia oară în ultima lună când postul lui Dan Diaconescu este sancţionat cu înjumătăţirea licenţei de emisie, o premieră absolută în peisajul audiovizual al ultimilor 20 de ani.

OTV mai are 36 de zile de emisie.

Motivul acestei sancţiuni este tot publicitatea politică făcută Partidului Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei legale în care se desfăşoară campania electorală.

Decizia de sancţionare a fost luată cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă.

CNA a întocmit un raport de monitorizare privind publicitatea politică de la OTV în perioada 12-19 aprilie 2012.

Ce au discutat membrii CNA?

Membrii Consiliului şi reprezentantele OTV au susţinut şi astăzi că Dan Diaconescu nu este preşedinte PPDD şi nu poate fi considerat preşedinte al partidului.

În urma discuţiilor, Cristina Trepcea, membru CNA, a izbucnit: "Discuţiile acestea insultă inteligenţa unui copil handicapat. Sper că domnul Dan Diaconescu vă plăteşte regeşte ca să vă comportaţi aşa".

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Reprezentanţii OTV:

"Am solicitat o decizie mai blândă, după cum aţi remarcat. Sunt mult mai puţine abateri. Vom remarca acolo doar câteva mici scăpări. Faţă de abaterile din primul raport sunt mult mai puţine."

Cristina Trepcea, membru CNA:

"Eu refuz să mai iau parte la aceste discuţii. Nu avem ce să discutăm cu ei când spun că Dan Diaconescu nu este preşedintele PPDD."

Sursa foto: Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciudatu' ciudatu'
    Citind comentariul tau, imi dau seama ca sunt foarte multi oameni in tara asta care se informeaza doar de la otv si antena 3. E trist.
    Pe de alta parte, e si mai trist ca pot ramane sute de mii de oameni cel putin, care nu mai au nicio alternativa. Imi aduc aminte o discutie mai veche, cu o vecina super obosita, pentru ca statea pana la 4-5 dimineata sa vada ce mai spune Dan Diaconescu de Elodia. La ce se mai uita oamenii astia?!
    Imi pare rau pentru tine "tara de prosti".
  • tara de prosti tara de prosti
    otv-ul inchis, antena3 scoasa de digi si curand posibil si upc. noroc cu b1 si tvr info noua antena3 a lui basescu.

Trimite un comentariu

sus