Skip to main content

Samsung îi compară pe utilizatorii Apple cu nişte oi

 

În ultimul spot de promovare al telefonului Galaxy S III, compania Samsung îi compară pe utilizatorii Apple cu nişte oi, scrie Adevărul.

Publicitate

Sud-coreenii de la Samsung au continuat seria de reclame care lovesc direct în competitorii americani de la Apple. Ultimul filmuleţ postat de Samsung, prin care compania sugerează iminenta lansare a smartphone-ului Galaxy S III la Londra, îi compară pe fanii Apple cu nişte oi, animale care nu sunt în stare să gândească singure, ci doar urmează turma.

Clipul nu numeşte direct produsul concurent, dar canalele TV au difuzat recent spoturi Samsung în care era ironizat obiceiul utilizatorilor de iPhone de a sta cu zilele la coadă pentru a-şi cumpăra cele mai noi apariţii ale californienilor.

Samsung atacă Apple

Iniţial, sud-coreenii au anunţat doar apariţia site-ului tgeltaayehxnx.com, de fapt o anagramă pentru „The New Galaxy". Imediat ce utilizatorul rezolva anagrama era direcţionat către site-ul thenextgalaxy.com, unde putea viziona clipul publicitar.

În timpul filmuleţului, pe ecran apare un slogan care spune că „atunci când urmezi tehnologia orbeşte, adesea nu ajungi nicăieri", apoi o turmă de oi, referire aluzivă la fanii Apple.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Gadgetul va fi lansat oficial pe 3 mai, la preţul de 599 de euro, producătorii intenţionând să-l promoveze drept telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    si nu au dreptate? cine cumpara aifon? aia care fac ce dicteaza moda. eu am fost fan nokia, ma obisnuisem cu meniul nokia din 1997 si nu renuntam la el. am descoperit samsung acum 3 ani si de atunci nu am alt telefon. detest telefoanele fara taste si nu o sa imi iau niciodata asa ceva, nici aifon, nici galaxy. dar exista si alte telefoane la samsung care merita.
  • haleluia haleluia
    iti dai seama ca s-a simtit imediat haifonistu' behehe :))
  • Alex.D Alex.D
    Ce ai George te-ai simtit? Fac pariu ca ai un ifon luat asa ca e cul.
  • mad79 mad79
    de parca tu esti un savant de renume mondial :)
  • George Predoi George Predoi
    Niste dobitoci! Chiar daca ar fi asa, cat de mari ar fi sansele ca un iphonist sa-si mai cumpere un samsung? Si la astia gasesti dobitoci la marketing ca in Romanica noastra!

Trimite un comentariu

sus