Skip to main content

Telespectatorii cu UPC pot vota la Românii au talent de pe telecomandă

 

UPC România a lansat o aplicaţie interactivã cu ajutorul cãreia clienţii de televiziune digitalã UPC pot vota direct de pe telecomandã în cadrul emisiunii Românii au talent, anunţă compania într-un comunicat.

Publicitate

Preţul pentru fiecare vot este 1,24 euro (TVA inclus). Clienţii pot vota de mai multe ori de pe telecomanda lor UPC, în limita a 30 de euro pe zi. Toate voturile se regãsesc, în lei, pe factura lunii urmãtoare, pe o linie distinctã „Vot pentru emisiunea Românii au talent”.

Cum se face votarea, în continuare:

Pe parcursul emisiunii Românii au talent există mai multe sesiuni de votare, în care, pe ecranele abonaţilor UPC va apărea, în colţul din dreapta sus, un buton roşu cu mesajul „Votează acum”. Printr-o apãsare a butonului roşu de pe telecomanda UPC, clienţii acceseazã aplicaţia interactivã, în care sunt afisaţi toţi concurenţii din cadrul emisiunii Românii au talent.

Cu ajutorul tastelor sageatã, clienţii navigheazã prin întreaga listă de concurenţi şi îl pot selecta pe cel preferat. Pentru a valida votul, clienţii trebuie sã tasteze codul PIN, astfel că procesul de votare este unul sigur.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Aplicaţia interactivã dezvoltatã de UPC se pliazã pe formatul oricãrei emisiuni TV concurs pe bazã de vot din partea telespectatorilor şi poate fi personalizatã în funcţie de specificul fiecãrei emisiuni.

Severina Pascu, CEO UPC România: „Platforma noastrã de televiziune digitală ne permite să oferim servicii adiacente, cum este şi această aplicaţie interactivă. Astfel, clienţii UPC se pot implica în mod activ în ceea ce urmãresc la televizor”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus