Skip to main content

Un angajat Fox News, dat afară pentru că “ciripea”

 

Televiziunea americană Fox News a concediat un angajat care a publicat informaţii şi imagini din interiorul companiei pe mai multe site-uri, printre care şi blogul Gawker.com.

Publicitate

Supranumit “Cârtiţa”, Joe Muto, care a lucrat ca producător în cadrul uneia dintre emisiunile Fox, a început să posteze informaţii pe site-uri încă de joia trecută.

După ce a fost suspendat, Joe Muto a postat pe Gawker un articol sub titlul “Sunt eu, Joe: Cârtiţa de la Fox” şi a pus şi fotografia sa. Postările “cârtiţei” de la Fox au fost amplu discutate în media, pentru că era vorba de informaţii şi imagini din interiorul televiziunii de ştiri.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Joe Muto era nemulţumit de locul său de muncă, iar înainte de a demisiona s-a decis să ofere informaţii din interior. Potrivit unei postări pe Gawker, el era nemulţumit, printre altele, de atitudinea rasistă a staţiei faţă de preşedintele american Barak Obama.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • touretul touretul
    bine că nu era revoltat de atitudinea ”rasistă” față de aspirantul la nominalizarea candidatului la președinția SUA din partea Partidului Republican, Ron Paul. În viața mea nu am mai văzut o conspirație mediatică în bloc a întregii prese mainstream americane, nu doar Fox News, împotriva unui politician.
  • drynth drynth
    nu prea inteleg... ori a fost dat afara ori a demisionat? atitudinea rasista a fox news fata de barack obama? sa fim seriosi... fox news e post cu vederi republicane iar obama e sustinut de partidul democrat... e tot la fel de rasist ca si antena 3 fata cu basescu... adica nu are nimic de a face cu rasismul, putea sa fie obama stranepot de arian ca tot se luau de el...

Trimite un comentariu

sus