Skip to main content

CNA amână modificarea grilei Focus Sat cu 30 de zile pentru ca "părţile să se poată înţelege"

 

Reprezentanţii CNA au decis să acorde Focus Sat un răgaz de 30 de zile pentru a încerca să finalizeze discuţiile cu Antena Group în ce priveşte drepturile de retransmisie.

Publicitate

Reprezentanţii Focus Sat au venit astăzi în faţa CNA pentru a solicita modificarea grilei de programe a platformei digitale. Acest lucru a survenit după ce, pe 27 aprilie, Antena Group a retras dreptul de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV şi Euforia TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Reprezetanţii UPC, compania care deţine Focus Sat, au declarat în faţa CNA: "Se poartă discuţii între noi şi Antena Group. Nu s-a ajuns la un acord final, nu ştim dacă se va ajunge, dar suntem în discuţii".

Antena Group ar fi cerut Focus Sat, pentru continuarea retransmisiei, preţuri de opt ori mai mari decât era stipulat până acum în contract, potrivit unui comunicat al companiei de cablu.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA: Trebuie să precizăm că aici nu e vorba de regimul must carry. În cazul platformelor de tip DTH, aşa cum este Digi la RCS şi Focus Sat la UPC, e vorba de relaţii comerciale între părţi, în care CNA-ul nu are de ce şi nu poate să se amestece. Şi chiar aceste aprobări de modificări de ofertă în care noi avem această competenţă de a ne pronunţa e dusă la limita legală, ca termen, pentru ca părţile să se poată înţelege.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • crixus crixus
    varanul vrea sa vada ce poate obtine de la cei 3 mari operatori iar oamenii lui din Cna impidica luarea unei decizii rapide !miroase a frica chestia asta inseamna ca nu stau pe roze cu audientele .
  • io io
    pai audientele cica nu au scazut...in cazul asta punem la indoiala metodele de masurarea a audientei :) ...
  • bahmuteanca bahmuteanca
    atitudinea CNA e cel putin discutabila. cind cei de Rcs@Rds au scos Antenele fara modificarea grilei de programe CNA nu s-a bagat; acum, intr-o situatie similara nu aproba solicitarea celor de UPC...cica se negociaza...oare care este caderea in audienta a Antenelor din ultimele 2 saptamini, ciudat nu am vazut pe nicaieri o situatie, domnu' Petrisor...

Trimite un comentariu

sus