Skip to main content

AMENDĂ: Realitatea TV plăteşte 25.000 de lei din cauza Mihaelei Rădulescu

 

Publicitate

Realitatea TV a fost sancţionată cu 25.000 de lei pentru prima ediţie a emisiunii Alegerile Mihaelei, în care au fost invitaţi doi candidaţi la alegerile locale.

Iniţial s-a propus o amendă de 60.000 de lei, care nu a primit însă cele şase voturi necesare pentru a fi aplicată.

Postul de ştiri îşi recunoaşte greşeala.

"Ne asumăm această greşeală, dar era imposibil de a modifica emisiunea", a spus Alin Petran, reprezentantul Realitatea TV.

În sancţionarea postului s-a luat în vedere şi emisiunea lui Mircea Dinescu, care l-a avut ca invitat pe Ludovic Orban.

Alin Petran, reprezentant Realitatea TV:

"Clar am încălcat prevederile legii electorale, dar eram în situaţia în care nu mai puteam difuza emisiunea pentru că nu aveam materiale.

Având în vedere şi caracterul televiziunii noaste, este foarte greu sa realizezi o emisiune fără politicieni într-o zi, este foarte greu pentru noi să facem o emisiune fără politicieni."

"Am mai făcut asemenea campanii şi nu s-a întâmplat acest lucru. Nu a avut nici cea mai mică urmă de campanie electorală, nici în emisiunea lui Dinescu şi nici în emisiunea Mihaelei Rădulescu", a mai spus Petran.

Ioan Onise, vicepreşedinte CNA: Cine produce emisiunea?

Petran: Producţia este in-house.

Ioan Onisei: Cine invită?

Petran: Mihaela Rădulescu. Ne asumăm prezenţa celor doi candidaţi

Christian Mititelu:

"Dumneavoastră ce criterii aveţi când alegeţi astfel de invitaţi. Domnul Oprescu a fost prezent în emisiunile Mihaelei Rădulescu de la începutul carierei. N-a fost nici cea mai mică conotaţie electorală".

Alexandru Jucan, membru CNA:

“Nu vi se pare că atunci când un candidat care vorbeşte despre câte vieţi a salvat că este o formă de promovare?”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Do Do
    Daca doriti emisiuni de calitate renuntati la Mihaela Radulescu si la stilul lansat de ea in urma cu peste 10 ani. Raduleasca a fost prima moderatoare netalentata, inculta dar laudata si pupata-n fund de mass-media, din cauza ei palavrageala multa si fara rost plus silicoanele afisate ostentativ au ajuns sa fie atu-urile de baza ale unei prezentatoare. Raduleasca e penibila, transforma orice emisiune intr-un program dedicat propriei ei persoane (indiferent de subiecte, invitati etc). Mihaela a impus (ajutata de celebritatea, influenta sau banii barbatilor cu care a avut legaturi mai mult sau mai putin stranse :)) o moda de care acum telespectatorii sunt plictisiti, intoxicati, enervati. Raduleasca nu stie sa prezinte cu stil, nu stie sa vorbeasca frumos si cu masura, nu are simtul umorului, nu are simtul ...bunului simt! Renuntati la aceasta pioniera a pitipoancelor, la aceasta mamasan a siliconatelor inculte dar "tari in gura", tupeiste, promovati adevaratele talente, readuceti frumosul, bunul gust si divertismentul de calitate in emisiunile tv...
  • kiko kiko
    nu m-am uitat la emisiune, dar presupun ca a fost tot o la... asta ...ba trista, in stilul mihaelei... pe de alta parte, la emisiunea cristinei topescu de pe prima teve au fost invitati aseara ludovic orban si radu berceanu. nu m-am uitat nici la emisunea asta, presupun ca au discutat despre ministerul transporturilor...
  • Andrei Bodea Andrei Bodea
    Emisiunea a fost foarte slaba ca subiecte si de-a dreptul penibila prin osanalele ridicate unor oameni controversati. Nu poti sa o pupi in fund in asa hal pe Elena Udrea, unul din simbolurile smecheriei in aceasta tara. Nu poti sa-i ridici statuie unuia Rares Manescu, candidat pe la o primarie de sector, sau sa-l faci pe Sorin Oprescu dintr-un chirurg mediocru un fel de mare vedeta a medicinei romanesti. De fapt, Mihaela Radulescu este, s-o spunem cinstit, o vedeta expirata, ramasa inchistata in tipurile de show tv din urma cu zece ani. Iar audienta peste media postului se datoreaza vremii proaste de afara, cu ploi si vijelii, care a tinut oamenii in case. Oricum, e rusinos sa te bata rau de tot National TV, cu Corina Chiriac - alta expirata - la pupitru!
  • aidan aidan
    poate ca au primit ceva mai interesant pentru incalcarea conditiilor de campanie electorala,ca audiente, slab, slab de tot!daca coana mihaela crede ca udrea mai atrage telespectatori, se insala amarnic!

Trimite un comentariu

sus