Skip to main content

CONTINUĂ LUPTA ÎN CNA. Narcisa Iorga vrea scuze publice de la Christian Mititelu pentru că a făcut-o "obraznică"

 

Publicitate

Narcisa Iorga vrea scuze de la un alt membru CNA, Chrisitan Mititelu. De ce? Christian Mititelu a catalogat atitudinea ei drept “obrăznicie” pentru că a spus despre Răsvan Popescu (preşedintele forului) că minte public.

Dialogul celor doi membri CNA:

Narcisa Iorga: Domnule Mititelu, aţi spus că este nesimţire.
Christian Mititelu: Nu, am spus că asta e obrăznicie.

Narcisa Iorga: Dacă e obrăznicie e şi mai bine. Vreau să fac o declaraţie public pentru că eu nu vorbesc niciodată fără acoperire şi fără să mă informez.

Am facut ceea ce v-am cerut dumneavoastră să consultaţi arhiva CNA. Am constat că nu am greşit cu nimic ceea ce am spus şi data trecută şi anume că am sancţionat şi în 2004 şi 2008 apariţiile politicienilor în emisiunile de weekend, pe perioada campaniilor electorale.

Narcisa Iorga, către Răsvan Popescu:

Aţi minţit dumneavoastră public şi nu pot fi acuzată de obrăznicie pentru că am spus adevărul.

Solicit scuze publice din partea domnului Mititelu, care m-a catalogat obraznic, iar dumneavoastră domnule Popescu sa aveţi o poziţie publică cu privire la declaraţiile făcute.

Am aveastă solicitare pentru atitudiunea dumneavoastră de a vă deroga de resposabilitate, şi atitudinea domnului Christian Mititelu, care mă acuză pe mine şi pe domnul Gelu Trandafir ca fiind lipsiţi de imparţialitate.

Răsvan Popescu, preşedinte CNA:

“Eu o să încerc să duc această discuţie în Parlament să vedem dacă undeva mai există o astfel de campanie, o ruptură produsă între candidaţi şi electorat, între forţele politice şi electorat, pe perioada unei campaniei de o lună de zile.

Cu cât vor apărea mai puţini, cu atât votul va fi mai puţin reprezentativ şi mai putin numeros. Nu ne dorim ca oamenii politici să nu apară sau să apară în nişte emisiuni rigide.

Toate deciziile luate data trecută sunt semnate de mine, eu nu refuz punerea în aplicare a legii. Eu zic cum ne circumscriem legislaţiei europene.

Gelu Trandafir:

Această ruptură este produsă în lege, nu este produsă de CNA, sunt nişte reguli pe care politicienii şi le-au stabilit. Vom avea probleme foarte dificile la toamnă legate de campania contra-cost, care e în lege.

Christian Mititelu:

Legea lasă loc de interpretare, iar noi am întărit-o într-o anumită direcţie.

Într-un final, Narcisa Iorga a părăsit enervată şedinţa, dar s-a întors după zece minute.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    doamna narcisa trece prin chinurile celei care si-a muscat limba fara sa stie ca are muscatura veninoasa! este pe ultima suta de metri si vrea cat mai multe ravagii! nu-i va merge! o sa tot iasa,o sa se tot intoarca pana cand se va termina!CNA trebuie sa fie altceva! poti sa amendezi, poti sa atentionezi, narcisa e galma partidului care a ridicat-o si vrea sange nu corectitudine! si amenzile alea colosale,nimeni nu le plateste, toti deschid procese. daca amenzile ar fi mai normale le-ar plati si statul ar avea de castigat.

Trimite un comentariu

sus