Skip to main content

Digi, oficial fără Antene în grila de programe

 


Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea venită din partea RCS&RDS referitoare la ieşirea din grila DTH a operatorului Digi a posturilor Antena Group.

CNA le-a lăsat celor de la RCS&RDS şi Antena Group un răgaz de aproape 30 de zile pentru a se înţelege asupra retransmisiei prin DTH a posturilor Antena Group. Dar fără niciun rezultat.

"Acum daca n-aţi ajuns la nicio înţelegere, trece şi luna,  n-avem ce face, trebuie să aprobăm modificarea", a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

În urmă cu câteva săptămâni, Antena Group a retras operatorului Digi  dreptul de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia şi GSP TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Motivul invocat de compania de cablu a fost că Antena Group îi cerea o sumă prea mare pentru drepturile de retransmisie: 7 milioane de euro.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana B Ioana B
    Le doresc chiar falimentul, dar e cam imposibil, sunt sponsorizaţi de politicieni.
  • Ioana B Ioana B
    Se vrea ca ai lor clienţi să se uite la ce vrea rds, nu la ce vor ei. Comunism!
  • Ioana B Ioana B
    Da. Suma de 7 milioane de euro pare fabuloasă. Dar nu este, comparând cu sumele pe care nesimţiţii politruci de la erdeesh le dau celorlalte posturi.
    Voi cu apucăturile astea fasciste/penibile/nesimţite/imbecile de genul "bine că i-a scos. Să-i scoată şi de pe cablu", vă zic doar atât: mi-aş fi dorit ca voi să fi murit în 1989 pentru democraţie. De fapt, mă scuzaţi, vouă nu vă place democraţia. Şi încă ceva: ar fi vrut politrucii de la erdeesh să-i scoată şi de pe cablu, dar nu au voie, pentru că aceste posturi fac parte din pachetul must carry. Ştiu, nu m-aţi înţeles, căutaţi pe google ce înseamnă asta.
    De paginademedia.ro, ce să mai zic, toate "ştirile" legate de disputa dintre rds şi trustul Intact au fost formulate în aşa fel încât să-i pună în avantaj pe primii.
  • diana diana
    rcs a comis abuzuri grave. dar vine ziua decontului, ziua in care strategia lor ii va baga in dezastru. niste manageri dezastruosi care vor vedea in cativa ani ce se petrece. au aruncat cu banii pe fereastra si acum se vad nevoiti sa restituie datoriile. sa vedem cum. atentie, vin alegerile si nu se stie niciodata ;)
  • vendetta vendetta
    CNA a transat mult prea usor conflictul. Masura aceasta aduce a cenzura. Acum ar trebui ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sa apere drepturile abonatilor pagubiti de RCS RDS.
  • cetina cetina
    RCS & RDS este o "companie" care nu da doi bani pe client. Pentru ei, clientii sunt niste oi care trebuie mulse pana la ultima picatura.
  • lexa lexa
    In sfarsit ! Sper sa-i scoata pe isterici si de pe cablu .
  • Virgiliu Virgiliu
    isi voor pierde peste un sfert din abonati.
  • mad79 mad79
    despina-daca tie ti se cere 7 milioane euro pe an,pentru a transmite posturile respective,iar altora nu li se cere crezi ca nu e abuz?Nu te mai lasa aburita gratuit!
  • despina despina
    CNA-ul nu ar trebui sa fie complice la un asemenea abuz. Este inadmisibil ce se intampla!
  • Synned Synned
    yo sunt multumit ca vad antenele la Cronica Carcotasilor....deci nu pierd mare lucru...
  • soldepace soldepace
    hmmm din afacerea asta nu iese nimeni castigat. RCS cum va putea pune in loc alte posturi cu aceeasi audienta? deja treaba asta intra in domeniul protectiei consumatorului

Trimite un comentariu

sus