Skip to main content

EVZ îşi cere scuze pentru nepublicarea declaraţiei lui CTP. Cum explică ziarul situaţia

 

Conducerea EVZ a declarat că şi-a prezentat scuze pentru că nu a mai publicat joi, 3 aprilie, declaraţia lui Cristian Tudor Popescu în articolul despre reacţia lui Crin Antonescu faţă de un jurnalist al ziarului Evenimentul zilei, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Vlad Macovei, redactor-şef al cotidianului, a explicat cum s-a întâmplat.

Vlad Macovei a explicat pentru paginademedia.ro cum de n-a mai ajuns declaraţia lui Cristian Tudor Popescu pe EVZ. Declaraţia integrală, în continuare:

Acum două zile am decis în şedinţa de sumar să luam mai multe reacţii pentru povestea aceea cu Antonescu. Colegul care i-a luat declaraţia lui Cristian Tudor Popescu mi-a zis verbal ce a declarat, mi s-a părut o declaraţie interesantă şi, ca să nu fie nicio posibilitate de a interpreta greşit spusele lui Cristian Tudor Popescu, l-am rugat pe coleg să-mi trimită pe e-mail declaraţie. Şi adevărat că le-am spus că până nu le dau eu OK-ul la declaraţie pe e-mail să nu o pună pe site. Între timp m-am luat cu nişte treburi de la ziar, cu pagina întâi din ediţia print şi efectiv am omis mail-ul respectiv. greşeala îmi aparţine în totalitate.

A doua zi dimineaţă am aflat că domnul Popescu va scrie un editorial pe tema asta. Am decis să nu intervin atunci pentru că ar fi părut o încercare de a influenţa apariţia acestui editorial. Am avut o discuţie cu domnul Cristian Tudor Popescu în care mi-am prezentat scuzele şi i-am explicat ce s-a întâmplat, iar dumnealui a fost amabil să-mi asculte povestea până la capăt.

Profit de ocazie să-mi prezint scuze şi public domnului Cristian Tudor Popescu. Prezint scuze şi cititorilor EVZ pentru greşeala comisă.

De ce nu aţi pus declaraţia pe site după ce s-a sesizat?

Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o ştie toată lumea, e un pic tardiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Cu citatul acesta se face singur praf omul de la EVZ: “Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o știe toată lumea, e un pic tardiv”. Niciodată nu este prea târziu să demonstrezi că eşti VERTICAL. Cât priveşte limbajul, stilul de a comunica … vai de evz-ul limbii române şi de “zicerile verbale”!
  • Dan Dan
    Cu citatul acesta se face singur praf omul de la EVZ: "Deja era peste tot. Nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Deja e de două zile, o știe toată lumea, e un pic tardiv". Niciodată nu este prea târziu să demonstrezi că eşti verical. Cât priveşte limbajul, stilul de a comunica ... vai de evz-ul limbii române şi de "zicerile verbale"!
  • Ibrail Ibrail
    Nu-l mai bagati atata in seama pe Popescu,asta !O sa-si inchipuie ca este "guru" presei romanesti,si nu este de loc asa. Lui Cristoiu nu-i ajunge nici pana le genunchi. Tot ce a condus Cristoiu a fost un succes total ,pe cand tot ce a facut Popescu, a dat faliment.Acum s-a "lipit "de Pro tv.,dar ii prezic ,si aici, o despartire cat de curand.
  • abcd abcd
    Pe naiba Macovei nu a vrut. Sunt convins ca Andronic e cel care nu a dorit publicarea declatiei
  • imre imre
    wax albina... ce-a ajuns popescu: plânge pentru o declarație nepublicata de ziarul evz...
  • kiko kiko
    aiureli... macovei nu a vrut sa publice ceva ce il ataca pe basescu, exact cum a intuit si ctp.

    culmea e ca macovei a refuzat sa publice anul trecut un articol al lui mircea marian, un alt lingau basist, pentru ca apareau acolo niste afirmatii care ii stergeau luciul statuii lui baselu...
  • Traian Traian
    da, da, e si credibil...

Trimite un comentariu

sus