Skip to main content

GAFĂ DE ZILE MARI. Un reporter zelos sau Cum să dai un vânt de 60 km/oră!

 
Cum sa dai un vant de 60 de km pe ora
Cum sa dai un vant de 60 de km pe ora

Publicitate

FILM DE SENZAŢIE. Un direct de la Constanţa, realizat de un reporter Realitatea TV, a dat un film care va rămâne în antologia gafelor de televiziune din România.

ACTUALIZARE 1: "A fost o glumă proastă a cameramanului de la Digi TV", explică într-un comentariu la acest articol reporterul Adrian Boioglu. Citiţi ce spune el, la finalul articolului.

ACTUALIZARE 2: Cameramanul Digi 24 infirmă acuzaţiile aduse de reporterul Adrian Boioglu. Marius Panţu: “Nu sunt eu în imagini, nu am făcut nicio glumă proastă colegilor mei, Poate era un turist.” Ce spune cameramanul, în articol.

Limitele umane sunt nebănuite. Sub nasul reporterului, un român a provocat o furtună de nisip doar cu picioarele! Cum s-a întâmplat, în continuare:

SUBIECTUL. Furtună de nisip la Constanţa. Corespondentul are legătura.

VÂNT PUTERNIC, ZIARISTUL REZISTĂ. Reporterul începe directul: “Chiar şi în acest moment, vântul suflă cu putere. E aproape imposibil să stai aici, pe malul mării, din cauza faptului că vântul suflă cu peste 60 de kilometri pe oră”. În spate, puternice rafale de nisip.

OMUL-FURTUNĂ INTRĂ ÎN CADRU: Graţie cameramanului, autorul furtunii de nisip care a făcut ravagii intră în cadru. În spate, se vede clar un personaj care dă energic şi zelos cu picioarele în plajă stârnind rafale de nisip. Ironic, o face chiar în momentul în care jurnalistul anunţa viteza vântului: peste 60 de kilometric pe oră.

COMEDIA CONTINUĂ: Involuntar, comicul momentului nu se opreşte aici, pentru că reporterul continuă: “Chiar în acest moment, colegul meu Dorin Boboc (cameramanul, n. red ☺) vă arată cât de repede suflă vântul, iar nisipul este scos de pe plajă şi aruncat aproape de staţiune."

Gafa reporterului zelos a fost sesizată de un cititor la rubrica PaginaTAdemedia. Filmul a fost pus la dispoziţie de agenţia de monitorizare MediaImage.

Reporterul: "A fost o glumă proastă a cameramanului de la Digi TV"

"A fost o glumă proastă a cameramanului de la Digi TV", explică într-un comentariu la acest articol reporterul Adrian Boioglu, cel care a realizat transmisia.

Explicaţia reporterului:

"Nu este gafa de proportii, ci o gluma proasta facuta de cameramanul Digi TV, Corespondent la Constanta, Marius Pantu.

Situatia s-a petrecut in felul urmator: Live-ul de la ora 16:00 pe care l-am facut pentru Realitatea TV era urmat de unul similar facut de colegii de la Digi TV. Cameramanul Digi TV, Marius Pantu a plecat de linga trepiedul lui si s-a apropiat de zona in care faceam noi direct.

Cu citeva secunde inainte sa intram in Live, Marius Pantu a inceput sa dea cu piciorul in nisip. Nu a fost indemnat de nimeni (in niciun caz de mine sau de cameramanul meu) si doar a vrut sa faca o gluma proasta, spune el.

Atunci cind cameramanul meu a miscat camera de pe mine eu eram cu spatele la individul de la Digi TV. Nu am vazut ce facea el. Cameramanul meu era “orbit” de vantul destul de puternic si de nisipul care oricum venea in zona aia, asa ca nu a vazut ce apare pe LCD-ul camerei si nici pe Marius Pantu nu l-a vazut.

Cert este ca la TV s-a vazut cu totul altceva. Situatia nu a fost deloc regizata. A fost doar una dintre glumele proaste facute de Marius Pantu, cameramanul Digi TV.

Pentru cei interesati, exista si un film (fara sigla) in care se vede fata individului."

Un film postat de reporterul Realitatea pe Youtube, cu cameramanul care a stârnit furtuna:

Cameramanul acuzat: “Nu sunt eu în imagini, nu am făcut nicio glumă proastă colegilor mei

“Nu sunt eu în imagini, nu am făcut nicio glumă proastă colegilor mei. Poate era un turist”, spune cameramanul Marius Panţu, într-o poziţie trimisă Paginademedia.ro.

Marius Panţu:

“Eu in acel moment eram concentrat sa strang cablurile, eram in criza de timp, ne grabeam catre un eveniment. In plus pe imagini apare un barbat imbracat in pantaloni scurti iar eu in aceea zi am purtat o pereche de blugi si un tricou rosu. Nu sunt eu in imagini, nu am facut nicio gluma proasta colegilor mei. Poate era un turist.”

Poziţia integrală a Digi 24:

Digi 24, singura televiziune de stiri din Romania care emite in format full HD, infirma acuzatiile corespondentului Realitatea TV la Constanta, Adrian Boioglu.

Acesta l-a acuzat pe Marius Pantu, cameramanul Digi24 ca ar fi facut o gluma proasta in timpul unui transmisiuni live.

“Acela este locul nostru de transmisie si, in timp ce strangeam cablurile, colegii de la Realitatea aveau la randul lor o transmisiune in direct. Eu in acel moment eram concentrat sa strang cablurile, eram in criza de timp, ne grabeam catre un eveniment."

"In plus pe imagini apare un barbat imbracat in pantaloni scurti iar eu in aceea zi am purtat o pereche de blugi si un tricou rosu. Nu sunt eu in imagini, nu am facut nicio gluma proasta colegilor mei. Poate era un turist”, concluzioneaza cameramanul Digi24, Marius Panţu.

Ai văzut vreo gafă? Vreun titlu ieşit din comun? Vreo reclamă remarcabilă? Intră în rubrica PaginaTAdemedia şi spune-ne despre ce este vorba!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • george george
    De ce nu-l crede nimeni pe reporterul Realitatii. Pantu spune ca a fost imbracat cu blugi si tricou rosu... Marius de ce minti sunt pe putin 2 persoane (si nu cei de la Realitatea) care au trecut pe acolo si pot sa confirme ce erai imbracat exact ca in acele imagini. De ce nu recunosti ca a fost fix o gluma proasta? De ce toata lumea arunca cu pietre-n reporterul Realitatii si nimeni nu-si pune intrebari despre colegialitatea (fair-play) celor de la Digi 24?
  • Vasile I Vasile I
    A fost clar pus sa dea cu piciorul. Reporterul spune "... cat de bine sufla vantul..." se da singur de gol.
  • gogupintenogu gogupintenogu
    Distrusii astia de la irealitatea sunt in stare sa plateasca oameni sa-l bata pe Dan Bucura in scara blocului ca sa mai scoata "o stire".Asa e cind te conduc jidanii si vintu.
  • Piticu21 Piticu21
    ba voi sunteti normali la cap?
  • Gicu Gicu
    La ce sefi are Realitatea TV, ce sa mai zici de reporterii-corespondenti? De ce nu-l suna Carmen Maria Andronache pe Tatulici sa-l intrebe de combinatiile nevesti-sii cu Nutu Camataru, despre care vuieste presa?
  • Sorin Sorin
    Dacă filmaţi aşa de prost.... cine vă e de vină. La o transmisie HD s-ar fi putut identifica uşor individul ce dădea cu piciorul.
  • ion ion
    Marius Pantu cel care pe cand lucra la National TV a reusit, prin metode specifice, sa (sape bine) dea doi reporteri afara si apoi sa lucreze singur. Marius Pantu care se lauda prin targ ca el s-a dus la conducerea Digi 24 si le-a spus ca nu-i convine sa ia aceeasi bani ca ceilalti care fac 20 de stiri pe luna si deci sa introduca un sistem bazat pe puncte. Marius Pantu care are un caracter infect, pe care majoritatea celor din media Cta il ocolesc. Si DA Marius Pantu face astfel de glume proaste ca cea patita de Boioglu.
  • alex b alex b
    Cameraman prost ! Reporter stupid ! Regie idioata ! O lada de bere pentru cameramanul Digi :)) la cat a dat cu piciorul.
    Consecinte: Reporterul nu-si ia bani pe acest live
    II confisca tableta si telefoun
    Cameramanul preda camera cea noua Sony HD si primeste cine stie ce VX
    Cameramanu va fi pus sa ajute omul dupa Flay :)) la strans de cabluri in cel mai bun caz desigur
    Cameramanu Digi TV va fi sanctionat cu o prima de la regie si foarte multe felicitari.

    De asemenea Realitatea va da afara cei 2 jurnalisti de mana a 3-a si probabil vor inchide statia locala din Constanta
  • Adi Adi
    Epic!
    Acu' ce sa mai zica si Boio?
    Cica nu e gafa de proportii! Dar ce e?
    Frumoasa furtuna de nisip dar, data viitoare, ia cu tine si un ventilator sa miste si frunzele din copac!

    PS Daca te prind iar, zici ca ventilatoru' era de la ProTV si tragea si el vanturi pe faleza!

    Apropo, sa mai posteze cineva filmuletul pe YouTube ca Realitatea are copyright pe... vanturi si l-au scos!
  • kiko kiko
    @boioglu
    parerea mea e ca ai un cameraman prost. tu ai aranjat cu ala sa iti faca furtuna perfecta iar boul de cameraman a deschis prea mult cadrul... @obae e o greseala in titlu... nu se spune "sa dai un vint" ci " sa tragi un vint" :P
  • Oliver Oliver
    Tipul asta este un looser oricum. Nici macar nu are bunul simt sa accepte faptul ca minte cu nerusinare atat la TV cat si pe blog-ul sau. Probabil inainte de transmisie s-au inteles la "regie", ma indoiesc ca tipul ala dadea cu piciorul in nisip aiurea. Pe deasupra si un neprofesionism groaznic din partea celor de la Realitatea care nici macar nu sunt in stare sa filmeze minciuna fara sa se vada....
  • Tabloidus Tabloidus
    Parerea mea este ca OTV trebuie desfiintat :))))
    Avem nevoie de informatie de calitate :))))
    p.s. S-ar fi potrivit si bugetara Mirela in cadru...
  • DomnuGogu DomnuGogu
    Stimate domn Boioglu,
    din cate vad eu din film, in partea de jos a ecranului scrie "Furtuna de nisip la mare", iar singura furtuna pe care o vad este cea provocata de piciorul asazisului cameraman DigiTV.
    Va doresc multa bafta si o cariera cat mai scurta de jurnalist!
  • Marius Pascu Marius Pascu
    Dacă a-ți fi văzut trensmisiunile in direct de la Digi 24 hd care se faceau cam in acelaș timp cu cele de la Realitatea tv v-ați fi dat seama ca nu era furtună de nisip pe plajă si doar bătea vântul puțin mai tare decât de obicei dar Realitatea cu stilul lor inconfundabil de a face televiziune încearcă pentru a nuștiu câta oară sa distorsioneze adevărul . Cât despre faza că reporterul nu a văzut cine dădea cu nisip, și cameramanul că era foarte concentrat să țină cadrul drept încât nici el nu a observat ca cineva dădea cu nisip în cadru să îi spună reporterul șefilor lui ca să iasă din belea nu nouă ce e de necrezut scenariul lui de doi lei.Per total BRAVO Realitatea, chiar "a bătut Vântul".
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Adriane, da' voi lucrati in echipa, adica chiar in locul si la ora in care faceati voi liveul, erau acolo si cei de la DigiNews...poate aveati si acelasi script, cine stie...doar plaja e destul de lunga, ciudata coincidenta...cameramanul tau a fost prost ca l-a prins pe ala in cadru, doar nu se ducea ala asa de capul lui acolo...si cite facaturi din astea nu ati facut; dadeati stiri ca e furtuna si cind colo era un vinticel stirnit de ventilator...

Trimite un comentariu

sus