Skip to main content

Gala EFFIE va avea loc la Ateneul Român

 

Câştigătorii premiilor EFFIE 2012 vor fi anunţaţi în cadrul festivităţii de premiere, care va avea loc în data de 4 iunie, la Ateneul Român din Bucureşti, începând cu orele 2000.

Publicitate

80 de campanii şi 27 de agenţii şi clienţi au intrat anul acesta în cursa pentru obţinerea unui trofeu EFFIE.

Cine participa la EFFIE?

Agenţiile participante sunt: 23 Communication Ideas, Arsenoaiei & Mătăşel, BBDO Group, BrandTailors, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen JWT, G2 România, GMP Advertising, Grup Şapte, Headvertising, iLeo, Leo Burnett & Target România, Marks, McCann Worldgroup, Mercury 360, Next Advertising, Ogilvy Group România, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis, Saatchi&Saatchi România, Sister, Tempo Advertising, The Geeks, Unilever, Webstyler.

Cazurile vor fi evaluate de către un juriu format din 46 de membri, reprezentanţi ai clienţilor, ai grupurilor de comunicare din România şi ai agenţiilor de publicitate şi de research.

Preşedintele Juriului EFFIE 2012 este domnul Mihail Vârtosu, preşedintele de onoare al IAA România. El îl înlocuieşte în această poziţie pe Alan Rutherford (Global Chairman IAA Worldwide) care s-a retras în ultimul moment din motive personale. Dl. Vârtosu este pentru a doua oară în poziţia de Preşedinte de Juriu EFFIE.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mercadee mercadee
    Revista Naţional Geographic România a primit premiul Best Brand Promotion pentru campania “Eşti unul dintre cei 7 miliarde”, realizată în toamna anului trecut. Acesta a fost acordat în cadrul Galei Naţional Geographic Society, care a avut loc la începutul lunii mai la Washington DC şi la care au participat 42 de ţări.

Trimite un comentariu

sus