Skip to main content

GENIUL POPULAR ÎN RECLAME: Ai avantaje, cu nutreţ, din şopron până-n coteţ

 

Publicitatea la un alt nivel. Un producător de medicamente pentru animale a ales să se promoveze prin muzica populară. O reclamă care în mod sigur "nu te lasă rece".

Publicitate

Un rapsod prezintă beneficiile companiei în versuri absolut memorabile. Un "spot" lung, de patru minute, dar care se întipăreşte obsesiv în minte.

Spotul a fost semnalat de un cititor la noua rubrică PaginaTAdemedia.

În continuare, fragmente de senzaţie din versurile cântecului-reclamă, o melodie populară care are toate şansele să intre în ...folclor:

  • De când s-a ivit Romvag-ul, lider clar şi detaşat, şi bogatul şi săracul  şi-a făcut ferme la sat. O fermă de animale poţi şi tu oricând să-ţi faci.
  • Măi, Costică, măi, vecine, nu cumpăra din import medicamente străine. Fii şi tu mai patriot. Că produsele din ţară sunt mai ieftine la preţ. Diferenţa ce rezultă investeşte-o în nutreţ (...). Mult profit o să-ţi aducă, iar pe plan naţional, creezi locuri noi de muncă în domeniul sanitar.
  • La mine pe stradă văd câte un pensionar, Cu căţelul şade-n zgardă, cum se plimbă pe trotuar. Căţeluşa-i cam bolnavă. A slăbit biata un kil. Fugi, tataie mai degrabă. Cumpără-i un Parakill. Şi-ai să vezi curând efectul. Bogdaposte ai să zici. Parakill e tratamentul pentru câini pentru pisici.
  • Angajaţii unităţii, mândri de ceea ce fac, sunt acţionari cu toţii, trup şi suflet la Romvac.

Refrenul este memorabil: La Romvac, la Romvac, găseşti tratament de leac. Pentru păsări şi ovine, pentru porci pentru bovine.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valy Valy
    Profi v-a luat-o inainte si de data asta. Ei au o reclama cu muzica populara de 2 saptamani:
    http://www.profi.ro/promotii/reclame_tv.html
    Continua linia cu caii si promotii ieftine...
  • kiko kiko
    eu nu am vazut reclama asta... unde se difuzeaza?
  • Marius Marius
    http://www.youtube.com/watch?v=CCiqZO8F4jE
    mai stiu eu una putin mai veche :)

Trimite un comentariu

sus