Skip to main content

Horia Ghibuţiu, exAdevărul, redactor şef la FHM

 

Publicitate

Horia Ghibuţiu, redactor şef Adevărul de Weekeend va fi redactor-şef al revistei FHM, publicaţie editată de compania Sanoma Hearst România.

El urmează să treacă la publicaţia destinată bărbaţilor începând de săptămâna viitoare.

CARTE DE VIZITĂ. Horia Ghibuţiu are o experienţă de peste 20 de ani în presă. A debutat în 1990 la Tineretul Liber. În 1993 s-a alaturat echipei Evenimentul zilei, pe poziţia de secretar de redacţie, apoi şef de departament.

În 2006 a devenit redactor-şef al ziarului gratuit Compact. Cariera jurnalistică a lui Horia Ghibutiu mai include, de asemenea, revistele Viva şi TV Mania. Pentru o scurtă perioadă, 1 martie - 1 octombrie, a fost redactor şef la Evenimentul zilei.

În vara lui 2011, Horia Ghibuţiu a trecut la Adevărul Holding unde a preluat conducerea proiectului Weekend Adevărul.

FHM a trecut prin schimbări în ultimele luni. În decembrie, toată echipa lunarului (patru redactori şi doi tehnoredactori), în frunte cu fostul redactor şef Eduard Ţone, s-a mutat la Playboy, publicaţie a Mediafax Group, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Draga Petrisor,
    Vezi ca si la Romania Libera sunt intarzieri la plata salariilor. Verifica te rog aceste informatii. Mi se pare absurd ca tocmai ziaristii, care se revolta impotriva oricaror nedreptati, sa fie carpele de sters ale unor miliardari de carton.
  • X X
    Draga Petrisor Obae,
    Te rugam din suflet sa mai scrii niste articole despre situatia salariilor de la Adevarul Holding. Banii pe martie nu s-au dat decat la reviste. Sa stii ca de cate ori ai semnalat problemele din trust, cu profesionalismul care te caracterizeaza, Imre si Patriciu au aprobat efectuarea de plati catre oameni.
    Multumim!
  • Bibicu Bibicu
    eu ma tem pentru dom' Manolaş, singur, trist, .... Bafta Horia! Işi revine dom Manolaş că e băiat mare
  • admiratoare admiratoare
    oamenii deştepţi cad în picioare. dacă nu a mai crescut iarba după el, s-ar putea să însemne că el chiar ştia s-o facă să crească :)
  • Un om Un om
    Iar a căzut in picioare. Pe unde a călcat ăsta nu a mai crescut iarba. O sa omoare si FHM. Dar pe Cartianu de ce nu-l ia sa facă pictoriale cu Nicoleta Luciu?
  • Traian Traian
    plin de calitati gogul asta

Trimite un comentariu

sus