Skip to main content

EXCLUSIV. Marcel Străuţ, trimis în judecată la trei ani după cazul Bigger

 

Marcel Străuţ, fostul şef al Bigger Group, a fost trimis în judecată pentru înşelătorie după ce în urmă cu trei ani a închis, peste noapte, grupul de agenţii de publicitate pe care îl conducea, lăsând în urmă găuri de milioane de euro.

Publicitate

Părţile implicate în dosar, potrivit informaţiilor de pe site-ul TMB, sunt Media Direction, Bigger, Bigger Creative Services şi Bigger BTL.

Paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, AICI despre ce s-a întâmpla cu agenţiile Bigger în urmă cu trei ani.

Ce s-a întâmplat mai exact?

Într-o dimineaţă de martie 2009, Marcel Străuţ îşi anunţa angajaţii că a vândut firma şi că noii angajaţi nu se vor mai concentra pe publicitate. În aceeaşi zi, proprietarul sediului Bigger închide clădirea, pe motiv de neplată a chiriei. A doua zi, Bigger nu mai funcţiona. Agenţia rămânea cu sume de plătit de câteva milioane de euro. Numai către Media Direction (care a depus şi plângere la DNA), sumele se ridică la opt milioane de lei. A fost acuzat de înşelăciune. Bigger a rămas cu datorii şi la Splendid Media şi la Clir Media (care vindea Antena 1)

La doi ani după închiderea Bigger Group, Marcel Străuţ a acceptat să vorbească cu paginademedia.ro despre ce s-a întâmplat în martie 2009. Ce a explicat atunci Marcel Străuţ găsiţi aici, aici şi aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    un papagal mincinos ordinar... la pușcărie cu el

Trimite un comentariu

sus