Skip to main content

O NOUĂ FAŢĂ: Paginademedia.ro se relansează de Ziua Mondială a Libertăţii Presei

 
O NOUĂ FAŢĂ: Paginademedia.ro se relansează de Ziua Mondială a Libertăţii Presei

Publicitate

La mulţi ani de Ziua Presei! Paginademedia.ro se relansează azi, într-o zi specială pentru mass-media şi se prezintă în faţa cititorilor cu un nou design, cu o variantă dedicată pentru mobil şi cu noi rubrici, precum PaginaTAdemedia.

Noutăţile, în continuare:

Dincolo de de noile canale de comunicare, de politicile de marketing şi de tot felul de alte strategii, conţinutul, ideea sunt mai presus de tehnologiespunea, acum trei ani şi jumătate, la Bucureşti, Carlo Campos, un specialist internaţional în media. Paginademedia.ro abia se lansase şi a fost fidelă acestei axiome, iar conţinutul a fost “motorul” site-ului în toţi aceşti ani. Iar conţinutul rămâne, în continuare, pe primul loc.

Combinat însă cu tehnologia, conţinutul capătă noi valenţe. De astăzi, de Ziua Presei, Paginademedia.ro vine într-o formulă grafică nouă, cu o variantă dedicată pentru mobil, cu o optimizare a interacţiunii cu reţelele sociale şi cu o serie de rubrici precum PaginaTAdemedia, IT&Gadget sau Presa de azi.

Ce aduce nou site-ul Paginademedia.ro:

DESIGN

  • Un design nou, dinamic, uşor de parcurs, adaptat nevoilor Paginademedia.ro de a acoperi toate zonele comunicării.
  • Producţiile video-multimedia au un rol important în noul format al site-ului.
  • Designul site-ului, dar şi funcţionalităţile acestuia, au fost dezvoltate de compania Infinit Solutions.

RUBRICI NOI: Presa de azi şi IT & Gadget

PRESA DE AZI, punte între online şi presa scrisă

Paginademedia.ro trasează o punte între presa tradiţională, pe hârtie şi noul mediu online. Cititorii online pot vedea, în fiecare zi, cum arată prima pagină a ziarelor tipărite care apar în fiecare zi în România.

Prima pagină a ziarelor se vede printr-un simplu click. Primele pagini ale ziarelor sunt puse la dispoziţia Paginademedia.ro de compania de monitorizare Media Image.

IT & Gadget

Zona de IT & Gadget este în continuă dezvoltare. Paginademedia.ro îşi propune să-şi ţină cititorii la curent cu ultimele noutăţi şi să testeze, pentru ei, Gadgeturile de pe piaţă.

Rubrica este realizată de George Hari Popescu, jurnalist cu experienţă în domeniul tehnologiei şi internetului la titluri precum TVmania şi Evenimentul zilei.

MOBIL

Paginademedia.ro are o variantă special dezvoltată şi optimizată pentru telefoanele mobile. Versiunea pentru mobil are un design nou, în ton cu versiunea web şi a fost dezvoltată de compania Infinit Solutions.

PAGINA TA DE MEDIA

Paginademedia.ro oferă posibilitatea cititorilor de a împărtăşi ce au observat în tumultuosul peisaj media din România.

Ai văzut vreun titlu interesant? Un articol care merită citit? O gafă sau o bâlbă de pe TV? O reclamă? O ştire care ţi-a atras atenţia în mod plăcut sau mai puţin? Un posibil derapaj? Simţi nevoia să împărtăşeşti ce ai văzut? Ai făcut o poză interesantă? Scrie la PaginaTAdemedia ce ai observat şi încarcă fotografiile şi filmele!

Nu în ultimul rând,

ECHIPA:

Paginademedia.ro şi-a completat echipa în acest an, cu un nou redactor – Iulia Bunea, cu experienţă la publicaţii precum Capital şi Adevărul şi cu un Director executiv – Melania Ulici.

Melania Ulici are o experienţă de peste 13 ani în marketing, din care aproape zece ani ca Marketing Manager la Edipresse A.S. Vezi Echipa completă.

Paginademedia.ro, relansare de Ziua Presei

Arată-ne ştirile, la PaginaTAdemedia

Prima pagină, la Presa de azi

Paginademedia.ro, o nouă versiune pentru mobil

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Subscriu. Imi seamana a site de tabloid. Nimeni nu cred ca intra pe site ca sa se uite la "continut video" (adica filmulete) ci pt ca sa citeasca. Era mult mai aerisit si la obiect inainte.
  • Cristina Cristina
    Buna Petrisor,
    Felicitari pentru continua preocupare de a dezvolta acest produs online din ce in ce mai relevant pe piata pe care ai ales sa iti continui performanta binecunoscuta. Doua sugestii am, daca tot ne-ai intrebat de vorba :d.
    1. ar fi util ca articolele principale din sliderul din primul ecran sa se deschida si prin clic pe titlu nu doar pe poza si pe "citeste tot articolul". Reflexul este sa dai clic pe titlu inainte de toate, din ce am dedus eu. :d
    2. ar fi util sa existe si un top al celor mai citite articole ale voastre, nu doar a celor mai comentate. top dupa nr de vizualizari. e un element important al siteului vostru, cum bine stii, indica popularitatea unui articol/subiect si asta il face si mai vizitat. Sau poate exista dar eu nu am vazut.
    Felicitari si mult succes.
  • aidan aidan
    spor si reusite!se vede ca munciti, aveti un site din care se pot lua multe informatii corecte pe care te poti baza. continuati tot asa si o sa culegeti roadele!ramanti, cat puteti si va permiteti, la mijlocul campului de lupta al "bataliilor de partid" si va veti bucura de multa cautare,ceea ce, nu-i asa?, inseamna si castiguri financiare. felicitari,numai bine si la multi ani!ma pot adapta la noul look, dar, cum e omul, parca ala vechi era mai de citit nu de privit.
  • SemnulExclamarii SemnulExclamarii
    Banuiesc ca varianta de mobil este optimizata pentru telefoanele cu Android sau IOS. Pentru Symbian este un dezastru. Noroc ca exista WLAN-ul. Doar incarcarea paginii de start a luat aprox 1,2 MB in browserul de la Nokia. Cu Opera Mini, ceva mai bine, doar 110 KB, insa nu mai poti vizualiza pagina single - column, arata dezastruos.
  • steven steven
    Era mai buna vechea versiune a siteului.E cam greoaie aceasta noua pagina!
  • ionut ionut
    comercial look-ul, nu imi palce. ordonarea stirilor e usor aiuritoare
  • robert robert
    Nu-mi place ...se vede greu textul intre atatea multimedii .... si schimbarile de culoare a textului functie de culoarea backgroud-ului te ametesc ....poate mai lucrati ....
  • Soryn-EL Soryn-EL
    E mult prea încărcată interfaţa. Noroc că există RSS.
  • Costin Costin
    Mi se pare foarte incarcat. Inainte era mult mai aerisit si simplu de parcurs. Acum, se vad multe imagini. Inainte se vedea multa informatie. Daca s-ar putea, as vota cu versiunea veche.
  • scaparici scaparici
    Si mie imi placea mai mult inainte. Exact cum spunea acel Carlo Campos, important e continutul, nu briz-briz-urile tehnologice.
    Si chiar daca va exista continut bun si in continuare, risca sa se piarda printre filmulete si ale prostii.
    De exemplu, pana acum intram aproape zilnic si gaseam pe prima pagina articolele din ziua respectiva pe care le citeam partial sau integral. Acum pe prima pagina sunt atatea informatii incat nici nu stiu unde sa ma uit, ce am citit, ce n-am citit.
  • sofia sofia
    Felicitari !
  • Adrian Adrian
    Bravo! Felicitari
  • Dan Dan
    Pe mine nu mă încântă. Prea mult accent pe video. N-am timp să mă uit la filmuleţe. Prefer să citesc un text în diagonală. Dacă mă interesează, îl aprofundez. Altfel arată frumos. Spor!

Trimite un comentariu

sus