Skip to main content

(P) Principalele site-uri de reduceri colective se vor afla pe scena RoNewMedia

 

Publicitate

Explozia site-urilor de cumparaturi colective de tip GroupON este un fenomen generalizat in Europa Centrala si de Est: un subiect care nu putea lipsi de pe agenda RoNewMedia, cel mai amplu eveniment dedicate industriei digitale care a avut loc pana acum la Bucuresti.

In prima zi a evenimentului, de la ora 17, subiectul va fi dezbatut in cadrul unui panel moderat de Calin Fusu, CEO Neogen, compania care a abandonat lupta cu Facebook, lansand cu succes Zumzi.ro.

Invitatii vor dezbate atat subiectul cumparaturilor colective cat si al flash buying-ului. Nume importante ale industriei participa:

Roberto Lazarov, CEO FunDeal
Cristian Ducu, CEO FashionDays

Cem Tunakan, CEO Groupon Romania [TBC]

Oliver Cadogan, Co-founder Vivre

Mihai Seceleanu, CEO InternetCorp [Kuponiada].

La RoNewMedia, care se anunta a fi cel mai amplu eveniment dedicat industriei digitale organizat pana acum in regiune, vor participa timp de 3 zile si multe companii majore ale industriei digitale, printre care Facebook, Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Thomson Reuters si multi altii.

Cei interesati pot gasi detalii si comanda bilete pe www.ronewmedia.ro. Sponsorii evenimentului sunt ORANGE, cu sprijinul Microsoft, Samsung si Allegro Group Romania.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus