Skip to main content

(P) Programul workshopurilor RoNewMedia

 

Pe langa RoNewMedia Conference, care va cuprinde prezentari de maximum 30 de minute fiecare, RoNewMedia le ofera participantilor si o serie de workshopuri si traininguri aplicate, de cate 2 ore fiecare, pe diverse specializari.

Publicitate

În continuare, programul pe zile al workshopurilor RoNewMedia, care se anunţă cel mai amplu eveniment dedicat intenetului organizat în România:

În prima zi a evenimentului, RoNewMedia Workshops ofera un training amplu sustinut de echipa Facebook prezenta la eveniment, urmat de o demonstratie sustinuta de Think Digital, pe tema citirii corecte a rapoartelor oferite de FacebookInsights.

In paralel, compania de cercetare Gemius prezinta un workshop despre noua abordare a datelor din analytics.

Un training actual si de interes promite sa fie si cel sustinul de compania Kondiment, care va aborda subiectul delicat al marketingului politic pe Internet.

In ziua a 2-a, printre workshopurile confirmate pana la aceasta ora se numara cel sustinut de Google, pe tema oportunitatilor oferite de webul pe mobil, urmat de un seminar Appscend dedicat modului in care aplicatiile smartphone pot fi folosite in mixul de marketing.

Va urma o interesanta dezbatere organizata de BRAT in colaborare cu Piano Media, pe tema posibilitatii de a introduce un sistem unic si revolutionar de plata pentru continut, daca mai multi publisheri locali vor agrea acest lucru.

Seminarii de interes se anunta a fi si cele ale VentureConnect, care va consilia antreprenorii care cauta cai de finantare pentru proiectele lor, dar si cel al Mediamind, dedicat mai ales designerilor web si oamenilor de marketing care sunt in permanenta cautare de idei pentru formate cat mai eficiente, care sa atraga atentia asupra campaniilor online.

Workshopurile de interes ale ultimei zile de RoNewMedia vor fi sustinute de Yahoo!, Google, Foresview, Kondiment si 2Parale.

Yahoo! se va adresa in primul rand comunitatii de marketing, continut si design eficient, prezentand Yahoo! Studio – studii de caz de urmat pentru rezultate eficiente pe Yahoo!

Ziua contine si o serie de “neratat” pentru cei care detin magazine online sau activeaza in domeniul e-commerce: Google va prezenta un workshop aprofundat despre interpretarea datelor din Google Analytics pentru e-commerce, iar Forestview si 2Parale vor sustine, succesiv, prezentari pe tema eficientei in marketingul afiliat.

Kondiment va fi prezent in program cu un workshop dedicat industriei de travel, workshop la care isi vor face simtita prezenta cateva din marile companii din domeniu.

Accesul la RoNewMedia Workshops este gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru toti cumparatorii biletelor de intrare pe zi, sau full-pass.

Cei care doresc sa participe doar la anumite workshopuri o pot face cerand o oferta personalizata, prin email, la adresa [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus