Skip to main content

PREMIERĂ: Radu Banciu l-a bătut pe Mircea Badea

 

Publicitate

La aproape un an de la debutul cu emisiunea de la B1, Radu Banciu reuşeşte să îl depăşească pe Mircea Badea, competitorul direct.

Duminică seara, Lumea lui Banciu (B1) a depăşit, ca audienţă, în premieră, emisiunea În gura presei, prezentată de Mircea Badea pe Antena 3.

Banciu a comentat, duminică, finala Eurovision şi meciul lui Bute. La Radu Banciu s-au uitat, în fiecare minut, 288.000 de români. Majoritatea covârşitoare - 216.000 de telespectatori - a venit din mediul urban.

Cifrele, în continuare:

La nivel URBAN: O medie de 216.000 de telespectatori pe minut pentru Radu Banciu. Diferenţa faţă de Mircea Badea a fost de doar 5.000 de telespectatori. B1 a fost după Pro TV şi Antena 1.

La nivel NAŢIONAL: În fiecare minut, la Radu Banciu s-au uitat, duminică, 288.000 de români. Diferenţa faţă de Mircea Badea: 32.000 de telespectatori pe minut.

Audienţa posturilor TV duminică, 27 mai, pe intervalul emisiunii În gura presei (care s-a suprapus peste Lumea lui Banciu), în mediul URBAN:

1. Pro TV: 330.000 de telespectatori (3,1 rating)
2. Antena 1: 318.000 (3)
3. B1 TV: 216.000 (2,1)
4. Antena 3: 211.000 (2)
5. Prima TV: 152.000 (1,4)

Audienţa posturilor TV duminică, 27 mai, pe intervalul emisiunii În gura presei (care s-a suprapus peste Lumea lui Banciu), la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1: 616.000 de telespectatori pe minut
2. Pro TV: 606.000
3. Prima TV: 466.000
4. B1 TV: 288.000
5. Kanal D: 282.000
6. Antena 3: 256.000
7. Realitatea TV: 199.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @mariana, se scrie creier, vidanja, uita-te si hraneste-te. inainte de-a arunca piatra intreaba-te cat de neprihanit esti tu.a spus-o Isus nu eu.o spun ca sa nu-ti faci un pacat injurand tocmai vorbele lui Isus.
  • jiji jiji
    la inceputul articolului, in stanga sus este scris (P)... inseamna cumva publicitate?...
  • Ioana B Ioana B
    @tot eu: ia uită-te la titlu: “Antena 3 își adjudecă marele premiu”. Asta de ce n-ai precizat? Informaţiile furnizate de tine sunt în acelaşi stil ca cel al paginii de media. Incomplete şi subiective. Lucrezi aici? :)
  • some_guy some_guy
    banciu ... zici ca e e vorba despre ala din clipul cu proasta aia de la Otv .. stanciu...danciu?? aaa.. domnule panciu.. nici n-am auzit de acest banciu pana acum :)) dar nu-mi pare rau
  • Suge(lica) Suge(lica)
    Sugele, du-te-n mata. Pot spune mata? Pe bune. Intelighentia ta ne jicneste, bre. Las'ne pe noi in prostia noastra. Pari cam portocaliu-verzui bre...
  • tot eu tot eu
    uite aici cateva detalii:
    http://www.adevarul.ro/cultura/Premiile-APTR-Antena-Adriana-Nedelea_0_709129087.html
    daca e prea mult de citit, va fac un rezumat: TVR a plecat acasă cu cele mai multe premii, nu mai puțin de 18 distincții iar antenele au luat premii pentru "cele mai urmărite talkshow-uri de televiziune" (nu cele mai bune, sa fie clar). nici n-aveau cum cu mizeriile alea.
    Si ca precizare - MediaPro e undeva acolo sus...nu joaca la pitici cu Antenele...
  • Alex.D Alex.D
    Hai ca ma bag si eu ca-s satul de bolovani d'astia basescomani. buhule trai-ti-ar tie,arata tu clar unde Ioana nu a fost decenta si incep sa iti cred orice parere chiar daca e fara argumente.

    P.S: daca nu esti in stare de acest lucru minim atunci am un singur cuvant pt tine ME-DI-CA-TI-E !!!
  • eu eu
    normal ca radu banciu a avut audienta mai buna..doar au fost scoase Antena 3,2 si 1 de pe Digi Satelit..
  • Ioana B Ioana B
    Nu înţeleg absolut deloc de ce aţi sărit la ceartă, doar pentru că fiecare şi-a exprimat opinia/preferinţa. Sunt sigură că eu mi-am luat şi înjurături pentru că am făcut asta dar n-au trecut de moderare.
    Suntem oameni diferiţi, ca atare fiecare are preferinţele lui. Avem acum şi de unde alege pentru că, slavă Domnului, avem o groază de posturi TV. De ce trebuie să ne jignim unii pe alţii doar pentru asta,? Nu e nimeni mai presus/prejos pentru că îl urmăreşte pe Banciu sau pe Badea.
    De aia am ajuns aşa, din cauza răutăţii ăsteia gratuite.
    Cu asta voi încheia “dezbaterea” pe această temă.
  • Ioana B Ioana B
    Foarte bine punctat!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    da, si eu eram interesata de subiect, cum vedetele MediaPro pe nicaieri!?
  • Traienica Traienica
    Da' despre premiile APTR de aseara nimic, dom'Petrisor?! Chiar sunt neinteresante?
  • Sugel Sugel
    pana sa ajunga la nivelul lui banciu, badea ar avea nevoie sa se intoarca la studiu cativa ani. Bubele lui sunt insa in alta parte, iar astea nu se pot vindeca, felix poate sa depuna garantie. cat despre inteligenta sustinatorilor lui, precum cel de mai sus, nu mai e nevoie de niciun comentariu.
  • ileana ileana
    Ioana mama , mai ia si tu o carte , mai studiaza cate ceva min. o ora pe zi , pt. ca esti departede adevar ! Daca nu poti , ceva medicamente ,, calmatoare ,, , nu ti-ar strica !Adevarul este ca nu poti face nimic in gustul cuiva !
  • Ioana B Ioana B
    Fiecare are dreptul la opinie, nu? Acum avem şi libertatea asta, cică. Dacă ţie ţi se pare că era de fapt portretul lui Gadea, n-ai decât, fiecare cu părerile lui. Nu, nu m-am uitat niciodată la Turul Franţei.

Trimite un comentariu

sus