Skip to main content

Spotul pentru Medas a fost interzis

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a interzis televiziunilor să difuzeze spotul pentru Medas, care spune “Cea mai mare reţea medicală privată care oferă şi consultaţii gratuite prin sistemul de asigurări de stat”.

Publicitate

Reclamaţia a fost făcută de compania concurentă MedLife.

Potrivit Comitetului Etic RAC (Consiliul Român pentru Publicitate) afirmaţia de mai sus este falsă, iar reclama este mincinoasă.

CNA a luat în discuţie spotul Medas ca urmare a unei reclamaţii primite din partea concurentului Med Life.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    Nu va duceti la companii private care isi fac reclama pentruca nu au pacienti!!! La clinia Medas din Gabroveni a fost un caz de malpraxis urat. O pacienta avea un cancer ovarian, iar la ecografie imagistul NU a vazut nimic, iar altii "au vazut" un fat in loc de tumora. Duceti-va la spitale de urgenta, cu medici care au zeci de cazuri si va pot salva. Nu am incredere in clinicile private. Iar de gratuitate, nici pomenea, poate sistem coplata!
  • Loni Loni
    Au dreptate, cum isi permit astia sa umble cu asa minciuni?! E vorba de sanatatea oamenilor, ma nenorocitilor! nu mai faceti propaganda atata de pomana ca, vezi Doamne e gratis, cand stim bine cum sta situatia
  • aidan aidan
    uite ca tocmai ma gandeam cat de inteligenta si simpla(simplitatea e considerata fiind egala cu genialitatea) e reclama astora!cititul de la doua capete si informatia se schimba 180 de grade!!! parca nimeni n-a mai facut asa ceva la noi, stiu ca exista texte pe net despre barbati si femei care sunt la fel dar reclama asta chiar mi-a placut! un cadru si niste tricouri,super si ieftin! ma gandesc sa fac ce face omul caND I SE INTERZICE CEVA:SA IAU REFERINTE DESPRE MEDAS si sa le devi pacient!asa de-a dracului!merci CNA, fara cerberul de tine medas avea un sustinator in minus!
  • elena elena
    Medlife SUCKS!
    Cu vreo 2 ani in urma am facut consultatie oftalmologica. Mi s-au prescris ochelari mai mari cu1 dioptrie. Nu i-am putut folosi, m-am dus si le-am facut scandal, si-au recunoscut vina si mi-au dat banii pe lentile fara sa cracneasca.
    Am auzit si alte cazuri de consultatii gresite la Medlife. Deci Medlife SUCKS!!!
  • kiko kiko
    asa o fi, dar... la medlife nu mai calc in viata mea. aia au tupeul sa faca reclamatii? haida de... spitalul lor de pediatrie are la infectii intraspitalicesti de te iei cu mainile de cap... iar la tarifele pe care le au, te-ai astepta sa iti sug...ereze si putulica.

Trimite un comentariu

sus