Skip to main content

TVR HD se lansează şi pe satelit

 

TVR HD se lansează şi pe satelit. Până acum postul public funcţiona experimental.

Publicitate

Pentru aceasta, Societatea Română de Televiziune solicită Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) o licenţă de satelit pentru TVR HD.

Pentru obţinerea acestei licenţe Televiziunea Română a creat o grilă de programe, a cumpărat drepturile de difuzarea ale unor producţii, şi-a format o echipă pentru TVR HD şi se pregăteşte să difuzeze şi publicitate pe acest post.

Despre TVR HD

TVR HD a început să emită în iunie 2008, cu ocazia Campionatului European de Fotbal Euro 2008. S-a constituit ca structură de sine stătătoare în decembrie 2009.
Aflat încă în faza de canal experimental, TVR HD a transmis din iunie 2008 până în prezent o serie de programe produse în format HD pentru celelate canale ale TVR, precum documentare, reportaje, emisiuni-magazin, concerte etc., dar şi programe achiziţionate, în special documentare tv, filme artistice, show-uri diverse.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Biro Andrei Biro
    Canalul este de mult pe satelit. Doar ca acum renunta la statutul de experimental, apar noi programe, cum ar fi Dr. House in HD.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    Bravo lor! Unul din cele mai bune posturi TV, cu adevarat quality. Sper ca introducerea publicitatii pe post sa nu ii atraga spre mizeriile in care se scalda 90% posturile comerciale...formatoare de telespectatori legume.

Trimite un comentariu

sus