Skip to main content

Un antrenament cu Van Persie, premiu la un concurs Cartoon Network şi pentru copiii români

 

PREMIU INEDIT. Copiii din România au şansa să se antreneze cu celebrul Robin van Persie, atacantul echipei Arsenal Londra. Cartoon Network a lansat un concurs unde unul dintre juraţi este fostul internaţional Ilie Dumitrescu.

Publicitate

Cum pot intra în concurs?

Campania va fi lansată pe 1 iunie printr-o serie de promo-uri on air şi online, în care Robin van Persie le vorbeşte copiilor despre secretul succesului său, le arată imagini inedite de la începutul carierei sale de fotbalist, le dă sfaturi despre antrenamente şi îi încurajează pe copii să încarce pe site-ul Cartoon Network clipuri în care demonstrează că sunt talentaţi la fotbal - fie că e vorba de driblinguri, fente sau jonglerii cu mingea.

Campania Campionatul lui Van Persie este dedicată copiilor talentaţi la fotbal cu vârsta între 6 şi 15 ani.

Concursul se desfăşoară în perioada 1 - 28 iunie.

Van Persie va putea fi văzut la Cartoon Network de pe 1 iunie, ziua în care se dă startul înscrierilor.

    • Între 1 şi 14 iunie copiii îşi pot încărca clipurile video pe site, iar juriul va alege apoi cele 20 de clipuri care intră în finală.
    • Între 18 şi 28 iunie copiii îşi pot vota favoritul, iar câştigătorul va fi anunţat pe 2 iulie.

Juriul Digi Sport va selecta cele mai bune 20 de clipuri video, pe care copiii le vor putea vota apoi pe www.CartoonNetwork.ro. Cel mai mare număr de voturi va desemna câştigătorul concursului. Acesta va merge la Londra în luna august, împreună cu copiii din opt ţări europene, pentru o zi de antrenament cu Robin van Persie. Câştigătorul va fi invitat şi în platoul Digi Sport, la emisiunea Fotbal European.

Componenta juriului

  • Clipurile video vor fi urmărite de juriul format din specilalişti ai televiziunii Digi Sport - partenerul media al campaniei.
  • Performanţele copiilor vor fi evaluate de:
    • Ilie Dumitrescu, unul dintre componenţii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, care a evoluat în 62 de meciuri şi a marcat 20 de goluri pentru echipa naţională, iar din 2010 s-a alăturat echipei Digi Sport în calitate de analist;
    • Bogdan Socol - jurnalist de mai bine de 12 ani, moderator şi comentator la Digi Sport din 2009;
    • Andrei Niculescu - jurnalist de presă sportivă din 1994, moderator şi comentator la Digi Sport şi editorialist la "Gazeta Sporturilor";
    • George Dobre - jurnalist din 1999, redactor-şef, moderator şi comentator la Digi Sport.

Cine este Van Persie?

În vârstă de 28 de ani, Van Persie a fost desemnat jucătorul anului 2011 în Anglia de către Asociaţia Fotbaliştilor Profestionişti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pop Rares Emanuel Pop Rares Emanuel
    nu am

Trimite un comentariu

sus