Skip to main content

15 iunie: Cheloo, Bittman şi Delia Matache, juraţii la X Factor

 

S-A STABILIT JURIUL X FACTOR. Delia Matache, Dan Bittman şi Cheloo sunt juraţii celei de-a doua ediţii a concursului X Faxtor, emisiune difuzată de Antena1, scrie Cancan.

Publicitate

Alegerea Deliei Matache, cântăreaţa care şi-a consolidat poziţia în echipa Antenei 1 prin participarea la emisiunea-concurs "Te cunosc de undeva", a fost oarecum previzibilă. Acceptul lui Dan Bittman de a face parte din juriu a fost oarecum surprinzător, dat fiind faptul că se afla sub contract cu TVR, unde realizeaza show-ul "Danutz SRL".
Reprezentanţii Mondofilm, firma producătoare a "Dănutz S.R.L.", a declarat pentru Evenimentul zilei că prezenţa în juriu a cântăreţului nu deranjează.

"Nu vom înceta colaborarare cu TVRul, mai ales că vrem să tranformăm "S.R.L.-ul" în "Dănutz SA". Acest lucru ţine şi de bugetul televiziunii publice", a spus Adriana Vertan, producător "Dănutz SRL".

Potrivit Cancan, Antena a fost în negocieri ţi cu Ştefan Bănică Jr., dar acesta a refuzat pentru că a semnat un nou contract pentru ediţia din toamnă a show-ului "Dansez pentru tine, de la ProTV.
Cheloo de la Parazitii, juratul cu numarul 3 la "X Factor". Delia Matache si Dan Bittman vor face echipa cu un artist controversat


MORARU A RECLAMAT RCS LA CONSILIUL CONCURENŢEI. Naşul TV a sesizat miercuri Consiliul Concurenţei din cauză că nu este difuzat de operatorul RCS & RDS. Televiziunea lui Radu Moraru spune că RCS a instituit un embargo asupra postului, fapt ce dăunează interesului public, scrie Adevărul.

Pe13 iunie reprezentanţii legali ai televiziunii Naşul TV au adresat un memoriu preşedintelui Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiritoiu, prin care solicita implicarea autorităţilor statului într-o problema care „ţine de libertatea presei şi egalitatea de şanse pe piaţa media din România“, potrivit reprezentanţilor postului.
Practic, televiziunea lui Radu Moraru reclamă faptul că nu este retransmisă de reţeaua RCS & RDS, liderul pieţei de cablu şi dth din România, fapt ce sfidează interesul public. Moraru spune că nu a cerut niciun bani pentru retransmisie şi că, dacă nu este redifuzat, nu va putea niciodată să se înscrie în topul must carry, ce obligă toţi cablişti să preia anumite posturi.
Legea impune un anumit număr de televiziuni pe care cabliştii le retransmit, obligatoriu. Intrarea în acel club select se face pe baza datelor de audienţă.
Naşul TV a sesizat Consiliul Concurenţei


PONTA: PREŞEDINTELE TRAIAN BĂSESCU EXAGEREAZĂ CU DESFIINŢAREA TVR. Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că preşedintele Traian Băsescu exagerează atunci când vorbeşte despre desfiinţarea TVR, el apreciind că nu aceasta este soluţia, scrie Mediafax.

"Şi acuma cu desfiinţarea, cred că se exagerează. N cred că asta e soluţia", a spus Ponta.
El a precizat că şeful statului a dat dreptate celor de la USL, după doi ani, recunoscând că la TVR lucrurile merg prost.
"Preşedintele e de acord cu noi, că noi de doi ani de zile tot spunem că TVR funcţionează prost, că funcţionează politizat, că s-a trasformat într-o tribună politică a preşedintelui prin faptul că fostul director general, domnul Lăzescu, a fost numit chiar de preşedinte, prin faptul că şefa Ştirilor, doamna Culcer, este unul dintre menestrelii regimului Băsescu, prin faptul că în Consiliul de Adminstraţie bătea cu pumnul în masă doamna Meseşan, şefa de comunicare a PDL", a mai spus Ponta.
Ponta: Băsescu exagerează cu desfiinţarea TVR, nu cred că asta e soluţia


MOISE GURAN, CĂTRE COLEGII DIN TVR: IEŞIŢI ŞI APĂRAŢI-VĂ INSTITUŢIA. Realizatorul Moise Guran a luat aseară apărarea Televiziunii Române în emisiunea de la TVR 2 şi şi-a îndemnat colegii să-şi apere instituţia, scrie Adevărul.
Moise Guran şi-a început aseara emisiunea „Ora de business“ de pe TVR 2 cu fragmentul în care Traian Băsescu spunea că Televiziunea Română ar trebui desfiinţată. Ulterior, a luat apărarea postului public în faţa acuzaţiilor din ultima vreme.
„Până acum nu m-am implicat de nicio culoare, şi, în continuare nici nu intenţionez să implic în această dispută referitoare la TVR care este o dispută foarte politică dar şi o dispută de afaceri importantă“, şi-a început Moise Guran emisiunea.
„Dar ce suntem noi, Petrom Service, Realitatea? Ce suntem noi, Academia Caţavencu, să ne desfiinţăm, să-i lăsăm pe ăia cu datoriile în urmă şi să ne reînfiinţăm. Genul acesta de ţeapă ar trebui să-l dea TVR-ul?“, mai spunea Moise Guran.

Totodată, jurnalistul nu crede că sublicenţierea meciurilor este o afacere proastă.
„Eu nu sunt angajat al TVR. Eu sunt un contractor al TVR. Noi suntem mai prost plătiţi la TVR decât eram la Antena 3. Noi aici la TVR ne facem o datorie publică. Nu avem interese financiare în spate“, mai spune Moise Guran.
„Stimaţi colegi de la TVR, ieşiţi la bătaie şi apăraţi-vă instituţia dacă vreţi să mai aveţi una“, a încheiat jurnalistul.
Moise Guran: „Stimaţi colegi, ieşiţi la bătaie şi apăraţi-vă instiuţia“


PUBLICIS SE OCUPĂ DE BRAND-UL BITDEFENDER. Publicis Bucharest a fost desemnată agenţia de brand a Bitdefender în urmă unei licitaţii desfăşurate la începutul anului, potrivit unui comunicat al agenţiei, scrie HotNews, pe scurt. Obiectivul licitaţiei a fost dezvoltarea strategiei şi a conceptului de comunicare pentru lansarea gamei de produse Bitdefender 2013, iar o campanie în acast sens se va desfăşura la nivel global, în peste 100 de ţări unde este prezentă compania.

Campania Rom American, dezvoltată în 2010 de McCann Erickson pentru batonul Rom şi câştigatoare a 9 premii Cannes Lions în 2011, a adus agenţiei româneşti de publicitate Premiul Warc pentru Inovaţie pentru cea mai inovatoare campanie de comunicare din lume, în valoare de 10.000 de dolari, potrivit unui comunicat al agenţiei. Premiul este oferit de Warc.com, comunitate globală de marketing.
Pe scurt: Publicis - agenţia de brand a Bitdefender. Premiu de inovaţie pentru campania Rom American


S-A DAT STARTUL LA CONCURSUL DE PARODIAT RECLAME. Au început înscrierile pentru cea de-a şasea ediţie a singurei competiţii de parodiat reclame din România, Grand Spoof, scrie Adevărul. Concursul le este adresat pasionaţilor de publicitate, care sunt invitaţi să reinterpreteze ironic reclamele pe care le apreciază sau, dimpotrivă, pe care le urăsc şi să le înscrie până la data de 15 iulie 2012, ora 23.59, pe platforma The Creator.
Jurizarea va avea loc în perioada 18 iulie - 8 august 2012, când lucrările vor fi evaluate pe de o parte de personalităţi din domeniul publicităţii şi al comunicării şi de către publicul larg, pe de altă parte, care poate vota lucrările favorite prin intermediul paginii de competiţie www.thecreator.ro/GrandSpoof2012.
Începe Grand Spoof 2012, competiţia de parodiat reclame


CINE SUNT CÂŞTIGĂTORII ADPRINT FESTIVAL. AdPrint Festival şi-a desemnat câstigatorii ediţiei de anul acesta, în care au fost înscrise 59 de agenţii de publicitate şi freelanceri, din 20 de ţări, şi un total de 575 de lucrări, scrie DailyBusiness.ro.

Pentru 2012, structura competiţiei a fost regândită în aşa fel încât să poată fi premiate mai multe tipuri de execuţii. Drept urmare, lucrările au fost înscrise în două categorii, Advertising Angels şi Design Angels.

Agenţiile şi artiştii români au câştigat 11 trofee, dintre care 6 în competiţia Advertising Angels şi 5 în competiţia Design Angels. Agenţiile şi artiştii români premiaţi au fost: Cocoon Bucharest, Decât o Revistă, Friends Advertising, Graffiti BBDO Bucharest, HBO România, Mercury 360, Noper, Tempo Advertising şi Zeppelin magazine.
AdPrint şi-a desemnat câstigatorii. Românii au obţinut 11 trofee


MICROSOFT VREA SĂ CUMPERE O REŢEA SOCIALĂ PENTRU COMPANII. Grupul Microsoft negociază achiziţia Yammer, o reţea de socializare destinată companiilor, la un preţ care ar putea trece de un miliard de dolari, au declarat două surse apropiate situaţiei, scrie Mediafax.

O preluare a Yammer ar poziţiona Microsoft mai bine în concurenţa cu Salesforce.com, care a cumpărat o companie similară în această lună, precum şi cu Oracle, care a achiziţionat recent două companii ce analizează date de pe reţelele de socializare.

Reţeaua Yammer, înfiinţată în 2008, este folosită de peste 200.000 de companii, printre care Ford şi eBay. Yammer oferă companiilor instrumente pentru utilizarea internă similare celor disponibile pe Facebook.
Microsoft negociază achiziţia unei reţele de socializare pentru companii


PREMIERUL BRITANIC, AUDIAT ÎN SCANDALUL INTERCEPTĂRILOR. Premierul britanic David Cameron a fost audiat ieri de o comisie de anchetă privind etica presei înfiinţată după scandalul interceptărilor telefonice, care vrea să audă explicaţiile sale în privinţa legăturilor sale cu grupul de presă al lui Rupert Murdoch, scrie Mediafax.

Cameron a dezminţit în faţa comisiei de anchetă că ar fi avut cel mai mic "acord" cu grupul lui Rupert Murdoch, admiţând în schimb că în general a existat o familiaritate prea mare între politic şi presă.
Întrebat despre suspiciunile legate de faptul că Partidul Conservator ar fi menajat imperiul mediatic al lui Rupert Murdoch în schimbul unei prezentări favorabile în publicaţiile grupului, premierul a declarat că "ideea unor acorduri explicite este absurdă".
"Nu acord niciun fel de credit nici acestei teorii a unui acord secret", a adăugat acesta în faţa comisiei.
David Cameron, audiat de o comisie de anchetă în scandalul privind grupul lui Rupert Murdoch

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    m-as fi bucurat mai mult sa-l vad pe Tudor Chirila!

    sper ca acest sezon sa se ridice la nivelul international al formatului!
  • borcapaulioan borcapaulioan
    doamne fereste cu o emisunne de ***** cu cheloo !!! auzi fratilor astia de la a1 numai stiu cum draqu sa faca audienta ! eu zic ca stefan banica oricum nu pleca din trustul pro chiar daca nu semna contractul cu cei de la protv pentru emisiunea dansez pentru tine , oricum el aici sa consacrat si plus de asta are multe proiecte cu cei din protopopescu . pararea mea @!!!
  • asd asd
    mama. cheloo :)))) abia ast sa ma uit :))
  • matei matei
    Cheloo are legatura cu muzica? Circ maxim.
  • dan dan
    Cheloo? Haha! Foame de bani..
  • bobo bobo
    Hopa, Antena citeste comentariile de pe aici. :) Au schimbat juratii de la emisiune. Acum, cei trei chiar au treaba cu muzica. Mai ramane de vazut cum vor produce restul emisiunii.

Trimite un comentariu

sus