Skip to main content

28 Iunie. Consiliul de Administraţie al TVR va prezenta un plan de redresare economică pe 6 luni

 

Publicitate

PLANURI DE RESTRUCTURARE LA TELEVIZIUNEA PUBLICĂ. Consiliul de Administraţie al TVR va aproba, în termen de 45 zile, un program de redresare economică, cu restructurări economice, de personal şi plata datoriilor fiscale în şase luni, iar după acest interval va prezenta rezultatele Parlamentului, conform unei decizii a Guvernului, scrie Mediafax.

Procedura a fost decisă în şedinţa de miercuri a Guvernului, prin ordonanţă de urgenţă.


Prin acest act normativ se instituie obligaţia Consiliului de Administraţie al SRTV de a se aproba un program de redresare economică în termen de 45 zile. Programul de redresare va cuprinde măsuri organizatorice şi restructurări economice şi de personal, astfel încât datoriile fiscale să fie plătite în termen de şase luni, iar celelalte datorii să fie reeşalonate prin negociere.
Consiliul de Administraţie al TVR va prezenta un plan de redresare economică pe 6 luni, prin concedieri şi plata datoriilor


NEWS CORP SE RUPE ÎN DOUĂ. Grupul media News Corporation, aparţinând magnatului Rupert Murdoch, a confirmat că ia în considerare posibilitatea scindării în două companii diferite, astfel încât divizia editoriala să fie separată de activităţile de entertainment, relateaza Hotnews, care citează The Guardian.
Conform surselor citate, divizia de entertainment va cuprinde studiourile 20th Century Fox, reţeaua de televiziune Fox şi postul Fox News - reprezentând cea mai puternică şi cea mai profitabilă parte a News Corp.

Familia Murdoch ar urma să păstreze controlul efectiv asupra ambelor divizii rezultate în urma restructurării.
News Corporation ia in considerare scindarea intr-o divizie editoriala si una de entertainment


CREATIVUL CAMPANIEI "ROMÂNII SUNT DEŞTEPŢI". Cand era copil, bistriteanul Sebastian Olar, creativul in varsta de 27 de ani care a venit cu ideea pentru “Romanii sunt destepti”, aspira sa devina “cosmonaut, asa cum isi doresc toti baietii”. Insa a absolvit Facultatea de Marketing si Comunicare din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca si are un masterat in publicitate la aceeasi universitate.
Iar, daca in ultimii patru ani a lucrat pentru conturi precum Vodafone, Rom, Coca-Cola, Fanta, Banca Transilvania sau Zapp, in schimb primul sau loc de munca nu a avut foarta multa legatura cu publicitatea.

Practic, in octombrie 2004, cand era in anul al doilea de facultate, Olar s-a angajat part- time controlor de bilete la Regia Autonoma de Transport Urban Calatori (R.A.T.U.C.) din Cluj-Napoca. Si a lucrat timp de trei ani in tramvaie si autobuze, pana cand a terminat facultatea.
Cine este publicitarul, fost controlor de bilete, care a venit cu ideea campaniei “Romanii sunt destepti”


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Warrior Warrior
    Bati dusmanul cu propriile arme! Este o tactica veche, inventata de altii cu mult timp inainte! Nu e un plagiat! Asadar, daca televiziunile private "latra" in draci intr-o singura directie, cum sa-i contracarezi daca nu tot cu 'latraturi", dar in sens contrar. Avea si B1TV nevoie de un aliat, sa nu latre singur. Greseala lor d.p.d.v. editorialistic a fost ca nu au tinut cont de schimbari, ca de, se intoarce roata! Parerea mea este ca toti fac partizanat politic de nu mai stie omul obisnuit cine are dreptate. Nimeni nu mai prezinta stirile din Romania asa cum se petrec ele cu adevarat! Ele evenimentele... Salariile colaboratorilor de rand de la TVR INFO sunt mai mult decat decente! (Fara ore suplimentare, fara concedii de odihna sau medicale, fara niciun drept al angajatilor)! Chiar mici! Ei acopera o tura de 7-8 ore, cinci zile pe saptamana! Vedeti cat lucreaza angajatii si ce drepturi le confera contractul colectiv de munca. Daca intr-adevar cineva ar dori sa faca ordine in aceasta institutie, atunci ar vacanta toate posturile si le-ar scoate la concurs, intr-un numar decent, sustenabil si deschise catre toata piata media din Romania. Va asigur ca din afara ar veni multi profesionisti fara atatea fite si pretentii salariale!
  • aidan aidan
    tvrinfo a fost un cadou de logodna facut de un baiat destept din tvr iubitei lui, care cadou a fost suflat logodnicei de catre lazescu si facut cadou fetei lui tata:carlea tompea din "dulsile targ al iesilor"! de cadoul asta nimeni in afara de cele doua fete nu avea nevoie! spatiul de antena a fost facut "cado" tvr-ului de catre cna doar pentru a nu ajunge in posesia unui sindicat.asa se nasc unele canale in tvr! din cadouri.intre timp cadoul a devenit o gaura neagra in care se scurg sume considerabile.
  • kiko kiko
    pardon, jurnalele alea non stop sunt facute tot de oamenii din redactia de la tvr 1... cei de la tevere info doar isi pun numele pe stiri, desi doar schimba vocea, textul si montajul sunt aceleasi... ca s anu mai zic ca directurile sunt asigurate tot de oamenii din redactie... la tvrinfo sunt doar sefi si sefuleti care se ocupa de "coordonare"... a se slabi...
  • Valy Valy
    Un k..t. esti chiar tu care-ti zici "hanas".
    Ar fi prea multe de explicat - ca sa ma intelegi - si n-am chef pentru unul ca tine.
    Auzi expresie: "macati k..t.", exprimata de cineva care lucreaza in TV sau are pe cineva pe acolo.
    Rusine!
  • hamas hamas
    mancati k..t . la info salariile sunt la jumate fata de stiri, resursele la 10 la suta iar programul infernal. trebuie sa fii dement sa compari un departament care are 5 jurnale pe zi cu unu care da stiri non stop.
  • Valy Valy
    Da, cu "doua capete"!
    In plus "capatul" de la Info e un cheltuitor mai mare de bani datorita salariilor "babane" a celor de acolo.
  • Paul Paul
    Si comasarea lui cu Redactia Actualitati, ca intotdeuna. TVR Info si Actualitile sunt acelasi balaur, insa cu doua capete.
  • Horea Horea
    O prima masura de REDRESARE:

    - desfintarea canalului TVR Info si cu tot personalul angajat acolo de Lazescu.

Trimite un comentariu

sus