Skip to main content

5 iunie. Paula Seling iese din juriul X-Factor

 

PAULA SELING IESE DIN X-FACTOR. "Paula nu mai face parte din show-ul «X-Factor». S-a terminat contractul cu Antena 1 şi nu a mai fost cazul să-l prelungim, deoarece Paula este implicată în alte proiecte", a declarat, pentru Click!, Radu Bucura, soţul Paulei Seling.

Publicitate

Click! scrie că ar fi fost deja găsită o posibilă înlocuitoare pentru Paula Seling, şi anume Delia Matache, care a primit oferta imediat după terminarea show-ului "Te cunosc de undeva".
Delia Matache i-a «suflat» X- Factor Paulei Seling!


ACTIVEWATCH REACŢIONEAZĂ LA DECLARAŢIILE LUI PONTA. Decizia premierului Victor Ponta de a menţine blocate conturile TVR până când conducerea instituţiei va prezenta o soluţie de reorganizare este considerată "iresponsabilă" de ActiveWatch-Agenţia de Monitorizare a Presei, scrie HotNews.

Organizaţia arată într-un comunicat pe această temă că blocarea prelungită a conturilor de către ANAF "va pune TVR în imposibilitatea de a-şi îndeplini misiunea publică, ceea ce contravine Constituţiei României".
ActiveWatch: Decizia premierului Ponta de a menţine blocate conturile TVR este iresponsabilă


MAJORITATEA EUROPENILOR PREFERĂ PRESA PE INTERNET. 91% din europeni (388,5 milioane) se folosesc de internet ca să afle ştirile, potrivit unui studiu realizat de Interactive Advertising Bureau Europe, potrivit Adevărul. Bărbaţii citesc mai multe ştiri online decât femeile (93% faţă de 89%), iar în rândul categoriilor de vârstă, cel mai mare public, 93%, vine din rândul persoanelor ce au între 35 şi 54 de ani.
Nouă din zece europeni citesc ştirile pe internet


FACEBOOK, ÎN CĂUTAREA VENITURILOR SUPLIMENTARE. Reţeaua de socializare Facebook lucrează la dezvoltarea unui produs care să-i permită să acceseze un public până acum interzis: copiii sub 13 ani. Prin această mişcare, Mark Zuckerberg speră să-şi ajute compania să-şi crească veniturile, scrie DailyBusiness.

Facebook lucreaza la dezvoltarea unui mecanism care face legătura între contul copiiilor şi cel al părinţilor, pentru ca aceştia din urmă să deţină controlul asupra activităţii celor mici.
Facebook apeleaza la copiii sub 13 ani pentru a-si creste veniturile


TWITTER VREA UN MILIARD DE DOLARI. Twitter anticipează că va genera, în 2014, venituri de cel puţin 1 miliard de dolari, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate companiei, indicând că serviciul de micro-blogging va creşte de aproape două ori mai repede decât anticipează în prezent analiştii, scrie DailyBusiness.ro.
Twitter tinteste venituri de 1 mld. $ in 2014


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bobo bobo
    In sfarsit i se face dreptate Paulei. Pacat de emisiune, pentru ca formatul era unul interesant, dar cei care-l produc la noi nu au reusit sa-l scoata din anonimat. Ar fi fost pacat ca si Paula sa se prafuiasca in continuare facand parte din juriul emisiunii.
  • autorizat autorizat
    Delia , da ! Dar ce ne facem cu Sana, Morar, Razvan si Dani. Niciunul nu are nicio legatura cu XFactor si cu ceea ce reprezinta originalul formatului . Fiecare membru al juriului , in parte , trebuie sa aiba XFactor si trebuie sa fie o autoritate in domeniul muzical. Ca sa nu mai vorbim de prezentatori !
  • matei matei
    Delia poate sa fie oricand in orice juriu muzical.
    Insa ceilalti doi sunt asa slabi ca strica emisiunea
  • Alex.D Alex.D
    Daca ceilalti 2 penibili raman, vor avea audiente chiar mai mici decat sezonul trecut.
    Juriul ar trebui schimbat cu totul.

Trimite un comentariu

sus