Skip to main content

Anca Constantinescu face plângere penală în cazul licitaţiei Click!

 

Publicitate

Fosta deputată Anca Constantinescu a depus astăzi plângere penală la Parchetul curţii de apel pentru înşelăciune în cazul licitaţiei de săptămâna trecută unde au fost scoase la vânzare mai multe mărci din potofoliul Click! şi marca Adevărul Holding.

"Am depus chiar astăzi de dimineaţă plângere penală pentru înşelăciune împotriva Adevărul Holding", a declarat Anca Constantinescu pentru paginademedia.ro.

Anca Constantinescu (autoarea expresiei Ciocu' Mic), care a câştigat două dintre mărcile Click! - Bucuresti 106,2 Click FM doar radio şi Clic, a refuzat să plătească achiziţiile în valoarea de aproape 13.000 de euro.

Restul mărcilor licitate au fost adjudecate de avocata Emilia Ciucan (care a lucrat şapte ani cu grupul Rompetrol). Încă din timpul licitaţiei, avocata Ancăi Constantinescu a atras atenţia că unul dintre avocaţii Adevărul Holding lucrează, în calitate de colaborator, la cabinetul Emiliei Ciucan.

Săptămâna trecută, mai multe mărci aparţinând lui Dinu Patriciu au fost scoase la licitaţie după ce agenţia Odyssey a executat silit Adevărul Holding pentru datorii de peste 15 milioane de lei (3,5 milioane de euro), după cum paginademedia.ro a anunţat, în premieră, aici.

Agenţia Odyssey este deţinută tot de Dinu Patriciu, însă aceasta este în insolvenţă.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nechezol Nechezol
    aham, si Patriciu ce zice, Imre sau chiar Corneteanu, dai poke pentru un interviu

Trimite un comentariu

sus