Skip to main content

Anca Florea devine şeful comunicării la radioul public

 

Publicitate

Anca Florea a devenit, de la începutul lunii iunie, şef al serviciului comunicare în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune.

Contactată de paginademedia.ro, Anca Florea a declarat: ”Am renunţat la funcţia de director editorial al postului Giga TV, dar fac în continuare emisiunea În mintea cuvintelor.”

Cum a ajuns în radioul public? ”Am lucrat în acest radio din studenţie şi am făcut de toate. Mi-am dorit să fac ceva aici, dar să rămân şi cu partea de televiziune”, a mai spus Anca Florea.

Anca Florea a lucrat la radioul public în perioada 1990 - 1996, unde a făcut, pe rând, matinale de weekend, emisiuni de sinteză politică şi de revista presei. La mijlocul anilor 90 a devenit director de comunicare în cadrul grupului Tofan, iar apoi purtător de cuvânt al ministrului culturii Răzvan Theodorescu.

Anca Florea a fost şi membru în Consiliul de Administraţie în Societatea Română de Radiodifuziune în mandatele lui Andrei Dimitriu şi a lui Dragoş Şeuleanu.

A lucrat în TV la Antena 1, unde a făcut 100 de grade Celsius, dar şi la Antena 3, unde a realizat VD TV şi o emisiune de revista presei în perioada 2009 - 2010.

De la începutul acestui an a fost numit director editorial la Giga TV, postul patronat de Gheorghe Ştefan ”Pinalti”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Pintea Adi Pintea
    Intrebare:
    Mosh Teaca = Javra de Stefan Virgil Iliescu care a facut puscarie si care a lucrat la Gelsor ?
  • mosh teaca mosh teaca
    bah,voi clar nu sunteti in firea voastra.ma uit la identitati si vad trei mari si late/ sub 6 nume.ok,fie. nu mai particip la joaca asta incorecta. vreau doar sa stie cine dracu va mai citeste : Anca a venit aici prin transfer de la RTV.unde facea revista presei cu producatorul ala gras si mare (ciprian) pe care l-a luat si la Giga.
    daca nu va place brusc femeia si o gasiti vinovata de ce va face un patron..e o treaba.dar la cite minciuni am citit aici va zic : sunteti o voma.si eu v-as da afara , acum. gurnalistilor,,,,
  • Giovani Giovani
    Anca Florea a intrat revenit in radio pe filiera PSD. Cu televiziunea n-are nicio treaba, e praf, iar ca manager nu face doua parale, peste tot pe unde a fost a iesit pe usa din dos, iar cei care au lucrat cu ea pot confirma lucrul asta. Radioul Public nu are nevoie de asemenea personaje, dar la un moment dat probabil ca i se vor inchide toate usile.
  • ks`choice ks`choice
    asta a lins bine la nastase,vrem tineret,lasa-ne tanti
  • georgel amuzatu georgel amuzatu
    Foarte misto! Bine ca Anca Florea poate fi angajata. Dar mai treceti pe la studiourile regionale ale SRR, sa vedeti pe acolo cum sunt oameni care lucreaza si de 10 ani si nu pot fi angajati, ca nu sunt posturi. Si tot pe acolo, pe la regionale, o sa gasiti sefi cu delegatie de cind lumea, realizatori care vin la serviciu de 2 ori pe luna... Daca aia care muncesc si nu-s angajati s-ar trezi in grup ca intr-o zi n-au chef sa mearga la lucru ar fi nasol.
  • ionela ionela
    Pai ca sa lamurim lucrurile. Anca Florea a fost adusa de Dan Boanta la Giga. Era pe vremea cand zacea in casa si nimeni nu o mai baga in seama. Dan Boanta a fost primul pe care l-a dat afara din redactie. :)) Ironia sortii, nu???? Bravo !!!!!
  • razvan razvan
    Nu cred ca ai nici un drept sa comentezi si sa faci pe inteligentul/a !! Pentru ca in GIGA TV au fost oameni care au renuntat la joburi in alte televiziuni , pentru a veni in acest post de televiziune de tot rasul . Ce a facut Anca Florea ??? A ridicat GIGA TV ? Pardon , a dat din coate si a zburat pe toata lumea , oameni buni , crezand ca va ajunge ea marele director al acestui post . Sa conduca ce ? 10 oameni ? :))))))))) care si ei o huiduie .... ??? poate se gandeste putin la cat a facut , ca daia a plecat cu coada intre picioare , in minunata masina data de giga :)))))))))))))))) si luata inapoi acum =)))))))))))) !!! Nu are un pic de demnitate sa iasa si sa vorbeasca cu oamenii , sa-i lamureasca !! Sau nu stie cumva cu ce se mananca un post de director ???
  • mosh teaca mosh teaca
    toti frustratii de la Giga au comentat aici? ntz ntz ntz...daca n-as sti ca florea a ridicat giga asta (si v-a adus pe majoritatea,tristilor!) as zice ca aveti si dreptate :)..vai de capul vostru..
    @Ralu..tu care esti? aniela prunisoara sau catalina taralunga??? LOL
  • pop pop
    mie imi plac foarte mult oamenii astia, gen florea, saftoiu, care orice se intampla fac ce fac si raman in picioare. tot au ei o mama, un frate, o matusa ceva sa ii ajute. in plus, se pricep la orice, deci sunt dispusi la orice. rusinica!
  • razvan razvan
    Rusine Anca Florea !! Dupa ce ti-ai batut joc de oamenii din GIGA TV , acum fugi pentru ca nu reusesti s-o scoti la capat !! Credeai ca o sa faci purici pe acolo , incercand sa pastrezi pe cine vrei tu ?! Te-ai inselat amarnic , oricum lumea este mica !! Cat despre cei din radio , aveti mare grija !! Nici nu stiti cum sunteti sapati pe la spate !!!
  • ralu ralu
    hai sa vedem daca stiti de ce a revenit Anca Florea la radio..... doamna are realtii foarte stranse cu anumite servicii de pe la noi. vedeti"astrele ii sunt favorabile"
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ce imi plac oamenii astia care pleaca si revin dupa interes, a plecat de bine ce era in Radio, a luat banul gros de pe la Antene si pe unde o mai fi fost iar acum revine ca "șef al serviciului comunicare"...adica nu erau suficienti sefi si sefuleti platiti din bani publici si contributia obligatorie a oamenilor muncii de pe intreg cuprinsul tarii...
  • ralu ralu
    Da, deci da, asa o achizitie mai spun si eu. rusine anca florea, esti de toata jena. aveti grija cei din radio anca este foarte priceputa sa dea afara profesionisti si sa pastreze pe langa ea tot felul de lingai. va dau un exemplu: de la o emisiune a fost data afara o producatoare foarte buna care a facut tot ce a putut mai bun pentru acea emisie, in locul ei fiind pusa o persoana, lingau in adancurile glande ale doamnei florea, care nu a avut niciodata treaba cu productia tv. sa va fie rusine, atat ancai florea cat si jegurilor ca stefan iliescu care se bucura de munca altora. sper ca tot raul facut de voi sa se intoarca impotriva voastra, sper sa va fie de zece ori mai rau decat ne este noua acum.
  • Un om Un om
    Felicitari Anca! O sa pastrezi masina de la Giga TV?

Trimite un comentariu

sus