Skip to main content

Andreea Marin se mută la 21.00, după două ediţii cu audienţe slabe

 

Publicitate

Emisiunea Andreei Marin, Trezeşte România, de la Realitatea TV va fi mutată, din această săptămânăm la ora 21.00, după eşecul în audienţe din primele două săptămâni.

Trezeşte România, programată vinerea la ora 18.45, a avut un debut modest: doar 60.000 de telespectatori la nivel urban, clasându-se pe locul al 12-lea, după Disney Channel şi RTV.

Cea de-a doua ediţie de vineri, 8 iunie, a fost şi mai slabă. Emisiunea Andreei Marin a avut o medie de 24.000 de telespectatori (0,2 rating) pe minut, la nivel urban. Pe naţional, producţia a fost urmărită de 33.000 de persoane.

În emisiunea din această vineri, va fi prezentă Georgiana, fetiţa de 8 ani din Dâmboviţa, care scrie versuri şi este cea mai bună din clasa ei, dar care locuieşte într-un bordei, în care învaţă la lumina lumânării.

Andreea Marin a mers la Innsbruck, unde a realizat un
interviu cu o româncă extraordinară şi la Târgu Mureş, unde sportivul de
performanţă care şi-a pierdut piciorul în urma unui accident va spune povestea sa
de succes.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    nu ora e de vina. si noi il avem pr trofin care s-a pus singur in prime-time si face o audienta nedemna.conteaza ce spui, cum spui si pe cine ai ca invitati. temele sunt ok dar o tema nu aduce audiente.cu ce imbraci tema conteaza.
  • Relu Colonelu' Relu Colonelu'
    Din cate da de inteles pe aici Tatulici, Andreea si Mihaela le-au cam fost bagate pe gat de Elan celor de la conducerea postului. Audientele vor fi la fel de slabe, ba poate chiar mai slabe, intrucat aceste doamne sunt expirate si aduc in fata personaje prafuite. Pai despre ciclistul de la Tg Mures, care de fapt e din Miercurea Ciuc, pe care-l vedem in promo pe Realitatea TV au scris toate ziarele si au vorbit toate televiziunile de vreo 10 ani incoace. Cine nu crede, sa dea o cautare pe Google. Este halucinant, rusinos, sub orice critica sa faci atata cheltuiala cu emisiunile astea, sa o lasi pe conita Andreea sa voiajeze prin toata lumea dupa muste, sa ii pui avioane la dispozitie Mihaelei si ratingul sa fie mai slab decat la cea mai plictisitoare relatare a celui mai prost platit reporteras.
  • ciudatu' ciudatu'
    De cand au inceput "divele" astea emisiunile lor superinteresante, cu jde mii de puncte rating, vad cel putin 5-10 titluri pe saptamana.
    E prea mult pentru mine.
    In ritmul asta, voi sterge "pagina de media" din bookmarks.
  • razvan razvan
    pentru ca la ora 21 copiii dorm si asa va putea sa spulbere concurenta :)
  • AndreeaArin AndreeaArin
    Cum ma, marea diva, Andreea dar si Marin, nu face audienta? Acum ca au mutat ora de emisie mai traziu, cu siguranta va face audienta, insa va lua bataie de la Gadea sau Cartoon Network. Personal, imi vine greata cand o vad, asa ca fug de ea cat cuprinde si schimb programul cand o vad.

    Si astia extrem de destepti, o pun pe asta sa behaie, oricum degeaba behaie ca e mai interesat Disney Channel dacat ea, atunci cand audienta este cea mai crescuta. Daca la ora 18 nu face audienta, de ce ar face la ora 21?

Trimite un comentariu

sus