Skip to main content

Antenele rămân pe Dolce

 

Operatorul DTH Dolce, parte a Romtelecom, va difuza în continuare televiziunile Antena Group. Reprezentanţii companiei au declarat că negocierile au fost încheiate, iar colaborarea dintre cele două companii va continua.

Publicitate
Poziţia integrală a reprezentanţilor Dolce:

“Confirmăm că am încheiat negocierile cu Antena Group pentru continuarea difuzării celor cinci posturi TV pentru clienţii de televiziune prin satelit ai Romtelecom. Astfel, colaborarea dintre cele doua companii va continua în aceleaşi condiţii cu cele anterioare, oferind clienţilor Romtelecom acces la ofertă completa de canale româneşti relevante pentru ei.”
Antenele au ieşti în luna aprilie de pe platforma Digi TV, după ce Antena Group a retras companiei dreptul de retransmisie.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANONIM ANONIM
    AI MARE DREPTATE !!!!SPIRIDON
  • spiridon spiridon
    E O MARE PROSTIE SA PLECI DE LA DIGI .SUNT MULT MAI SERIOSI SI DE CUVINT.ASTIA DE LA DOLCE SUNT NESERIOSI .MINCINOSI SI PUTUROSI .STAI SA ASTEPTI 2 SAPTAMINI SA ITI INSTALEZE O ANTENA SI SE VEDE SI FOARTE PROST.E FOARTE SCUMP COMPARATIV CU CEI DE LA DIGI .IEI O MARE LEAPSA .POATE CEI DE LA DIGI ,S-OR GINDI MAI BINE SA BAGE IAR ANTENELE SI SA VEZI CUM PLEACA TOTI DE LA DOLCE .ROM TELECOMUL E CEA MAI PROASTA ALEGERE .VOR PROFIT FARA SA INVESTEASCA .AM VRUT SA BAG INTERNET . LA 20 M ESTE INSTALAT TELEFON.LA MINE NU S-A PUTUT CA ...E INVESTITIA MARE MULT DE MUNCA SI...CHELTUIALA MARE !
  • anca vasile anca vasile
    O masura inteleapta a celor de la Romtelecom. De la RDS-ul pleaca clientii cu miile.
  • antenelelu'peste antenelelu'peste
    probabil ca s-or fi trezit si ei la realitate dupa ce au vazut ca iesirea de pe UPC si RDS le-a scazut audiente cu 20-30% iar acum sunt mai mereu depasiti de kanal d . Daca ieseau si de pe DTHu asta problemele lor financiare ar fi fost si mai mari decat cele pe care le au acum.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ce imi plac mie comunicatele astea de presa pe care le preluati si le publicati fara a adresa o intrebare-doua reprezentantilor Romtelecom...

Trimite un comentariu

sus