Skip to main content

BOMBA ZILEI: Ziarul Click! se vinde la licitaţie. La fel marca Adevărul Holding

 

Publicitate

EXCLUSIV. Ziarul Click este executat. Marca deţinută de Dinu Patriciu este scoasă la licitaţie. Mâine, licitaţia va avea loc la biroul executorului judecătoresc. Paginademedia.ro a intrat în posesia documentului care anunţă vânzarea şi vă prezintă în exclusivitate preţurile şi mărcile licitate.

Licitaţia cuprinde mărcile Adevărul Holding, Click!, TV Click şi Click FM. Licitaţia vine în contextul în care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL, a cerut recuperarea datoriei pe care Adevărul Holding o are către agenţia de publicitate.

Firma Odyssey, intrată în insolvenţă la începutul acestui an, este deţinută tot de Dinu Patriciu.

Vânzarea vine la doar câteva zile după ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj şi audienţă, drept cel mai vândut şi cel mai citit ziar din România

Preţurile de pornire, conform documentului obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

Marca Adevărul Holding: 19,7 milioane de lei (4,5 milioane de euro)
Click!: 745.000 de lei (170.000 de euro)
TV Click!: 218.000 de lei (50.000 de euro)
Bucureşti 106,2 Click FM doar radio: 9.000 de lei (2.000 de euro)
Click! FM: 9.000 de lei (2.000 de euro)

Ce se spune în documentul de vânzare:

"În data de 6.06, ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului judecătoresc (…) vânzarea la licitaţie publică a bunurilor mobile incorporale, indisponibilizate prin adresa de înfiinţare a popririi. (vezi facsimil)"

Valoarea datoriei pe care o are de recuperat Odyssey de la Adevărul Holding:

Din documentul obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

15,4 milioane de lei (3,5 milioane de euro), reprezentând contravaloare servicii publicitate şi conexe prestate şi neachitate plus 9.900 de lei (2.200 de euro) cu titlul de cheltuieli de judecată, plus aproape 200.000 de lei (45.000 de euro) reprezentând cheltuieli de executare silită.

Cine poate participa la licitaţie, conform documentului obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

  • Orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitaţie publică, a consemnat la CEC Bank, la dispoziţia executorului judecătoresc, cel puţin 10% din preţul de începere al licitaţiei pentru bunurile licitate.
  • Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.
  • După adjudecare, cumpărătorul este obligat să depună imediat întregul preţ. La cererea sa, încuviiţată de executorul judecătoresc, preţul se va depune, în cel mult cinci zile, la Cec Bank.
  • Predarea bunului se va face după achitarea integrală a bunului.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii executorului judecătoresc nu au dat detalii despre licitaţia de mâine.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jurnalistul jurnalistul
    "Catavencii" este brand al Adevarul Holding? Ca daca e asa inseamna ca vor fi vanduti pentru a doua oara intr-un an si ceva. Ce mai urmeaza "Academicienii" ?
  • un smenar un smenar
    Este absolut jegos faptul ca ziarele lui Patriciu sunt pline de deontologi, de investigatori, de baieti care dau lectii de morala, dar firma pt care acestia presteaza e de-a dreptul penala in tara asta. Chiar ca Romanica e tara tuturor posibilitatilor: auzi, Patriciu il da in judecata pe Patriciu, unul fiind debitor, alalalt creditor. Oare judecatorii aia sunt atat de naivi, sau sunt corupti de-a binelea?!
  • Tabloidus Tabloidus
    E tare. Vinde marcile :))). Dupa care initiaza alte proiecte asemanatoare (are oamenii si infrastructura) si mai da o teapa. Si vinde iar marcile... Si tot asa. Sa fim sanatosi!
  • Unul care Stie Unul care Stie
    Fratilor, stati linistiti. Care va sa zica, Patriciu + fosta sa iubita, Diana Flutur, adica Odyssey, vor sa recupereze bani de la Patriciu (adica Adev Haolding). E o manevra prin care titlurile pe pe o firma vor fi trecute pe alta, creditorii urmand sa ramana cu buza umflata! Jucaria o poate strica insa un mogul destept care chiar vine sa participe pe bune la licitatie!
  • Ariciu Ariciu
    Pai daca Peter eL Imre vinde roata de rezerva de la Ferrari, gata, devine patron!
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    il ia la pachet cu Cartianu cu tot pentru suma asta? Cumpara si librariile oare?

Trimite un comentariu

sus