Skip to main content

BOMBA ZILEI: Ziarul Click! se vinde la licitație. La fel marca Adevărul Holding

 

Publicitate

EXCLUSIV. Ziarul Click este executat. Marca deținută de Dinu Patriciu este scoasă la licitație. Mâine, licitația va avea loc la biroul executorului judecătoresc. Paginademedia.ro a intrat în posesia documentului care anunță vânzarea și vă prezintă în exclusivitate prețurile și mărcile licitate.

Licitația cuprinde mărcile Adevărul Holding, Click!, TV Click și Click FM. Licitația vine în contextul în care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL, a cerut recuperarea datoriei pe care Adevărul Holding o are către agenția de publicitate.

Firma Odyssey, intrată în insolvență la începutul acestui an, este deținută tot de Dinu Patriciu.

Vânzarea vine la doar câteva zile după ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj și audiență, drept cel mai vândut și cel mai citit ziar din România

Prețurile de pornire, conform documentului obținut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

Marca Adevărul Holding: 19,7 milioane de lei (4,5 milioane de euro)
Click!: 745.000 de lei (170.000 de euro)
TV Click!: 218.000 de lei (50.000 de euro)
București 106,2 Click FM doar radio: 9.000 de lei (2.000 de euro)
Click! FM: 9.000 de lei (2.000 de euro)

Ce se spune în documentul de vânzare:

"În data de 6.06, ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului judecătoresc (…) vânzarea la licitație publică a bunurilor mobile incorporale, indisponibilizate prin adresa de înființare a popririi. (vezi facsimil)"

Valoarea datoriei pe care o are de recuperat Odyssey de la Adevărul Holding:

Din documentul obținut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

15,4 milioane de lei (3,5 milioane de euro), reprezentând contravaloare servicii publicitate și conexe prestate și neachitate plus 9.900 de lei (2.200 de euro) cu titlul de cheltuieli de judecată, plus aproape 200.000 de lei (45.000 de euro) reprezentând cheltuieli de executare silită.

Cine poate participa la licitație, conform documentului obținut în exclusivitate de Paginademedia.ro:

  • Orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitație publică, a consemnat la CEC Bank, la dispoziția executorului judecătoresc, cel puțin 10% din prețul de începere al licitației pentru bunurile licitate.
  • Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.
  • După adjudecare, cumpărătorul este obligat să depună imediat întregul preț. La cererea sa, încuviițată de executorul judecătoresc, prețul se va depune, în cel mult cinci zile, la Cec Bank.
  • Predarea bunului se va face după achitarea integrală a bunului.

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții executorului judecătoresc nu au dat detalii despre licitația de mâine.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • "Catavencii" este brand al Adevarul Holding? Ca daca e asa inseamna ca vor fi vanduti pentru a doua oara intr-un an si ceva. Ce mai urmeaza "Academicienii" ?
  • Este absolut jegos faptul ca ziarele lui Patriciu sunt pline de deontologi, de investigatori, de baieti care dau lectii de morala, dar firma pt care acestia presteaza e de-a dreptul penala in tara asta. Chiar ca Romanica e tara tuturor posibilitatilor: auzi, Patriciu il da in judecata pe Patriciu, unul fiind debitor, alalalt creditor. Oare judecatorii aia sunt atat de naivi, sau sunt corupti de-a binelea?!
  • E tare. Vinde marcile :))). Dupa care initiaza alte proiecte asemanatoare (are oamenii si infrastructura) si mai da o teapa. Si vinde iar marcile... Si tot asa. Sa fim sanatosi!
  • Fratilor, stati linistiti. Care va sa zica, Patriciu + fosta sa iubita, Diana Flutur, adica Odyssey, vor sa recupereze bani de la Patriciu (adica Adev Haolding). E o manevra prin care titlurile pe pe o firma vor fi trecute pe alta, creditorii urmand sa ramana cu buza umflata! Jucaria o poate strica insa un mogul destept care chiar vine sa participe pe bune la licitatie!

Trimite un comentariu