Skip to main content

Cum a ajuns Mircea Badea la TV. Tatulici: A venit mama lui, cu care eram prieten

 

Publicitate

Începuturile lui Mircea Badea. Prezentatorul Mircea Badea a început să facă televiziune la Tele7 abc, în anii '90, când postul (acum dispărut) era condus de Mihai Tatulici.

"A venit mama lui, cu care eram prieten. Mihai, băiatu' meu a terminat facultatea şi nu are serviciu", şi-a amintit Mihai Tatulici în exclusivitate la PaginademediaTV.

Mihai Tatulici, în exclusivitate la PaginademediaTV:

Petrişor Obae: Cum a început Mircea Badea. Cum l-aţi descoperit?
Mihai Tatulici: Simplu de tot. A venit mama lui, cu care eram prieten, era ceva secretar literar la Teatrul Mic, şi mi-a zis: Mihai, băiatu' meu a terminat facultatea şi nu are serviciu. I-am zis, adu-l, bre, încoace.

L-a adus, l-am văzut, era viu. În trei luni de zile s-a descurcat. Nativ. Era viu. S-a descurcat. L-am cuplat cu Teo, a făcut morning show şi gata, a intrat în piaţa televiziunilor din România. La fel şi cu Răduleasca.

Ea cum a intrat?

A venit Dan Chişu cu ea, că erau prieteni, ca să-mi ceară serviciu. Toţi, văzând că Tele 7 era dodoloaţă şi era în plin succes, căutau un debuşeu.

A venit Dan Chişu şi mi-a zis "dă-mi şi mie să fac o emisiune ceva". I-am zis stai să mă mai gândesc, dar uite, pe domnişoara asta nu mi-o laşi? Am băgat-o. Era cu Liliana Munteanu la Weekend Abc, o emisiune de divertisment. Prezenta împreună cu Liliana Munteanu, numai că aia era mai guralivă şi în şase luni s-au certat şi Răduleasca a expulzat-o pe Liliana Munteanu şi i-a ocupat locul. Ca în viaţă.

Mihai Tatulici a vorbit despre începuturile vedetelor la PaginademediaTV, emisiune transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

Vezi interviul integral PaginademediaTV cu Mihai TatuliciAICI.

Tatulici: Cum au început Mircea Badea şi Mihaela Rădulescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tele 7 Tele 7
    imi aduc aminte de cum am inceput la Tele 7. Parca o vad si acum pe Raduleasca in jeans si un tricou albastru asteptind la usa la Tatulici. mirciulica si el pe acolo, Mindruta, Gabi Cristea, Anca Fusariu, Nicolau...frumoase vremuri
  • The Coollector The Coollector
    Mirciu e un adevărat maestru în ale penibilului.
  • qwerty qwerty
    @cornel fals! maica-sa explica totul aici: http://mariana-badea.ro/?p=400
  • cornel cornel
    nu ma intereseaza facultatea lui Badea dar din cate stiu Badea, la fel ca idolul sau Crin Antonescu, a ramas repetent la facultate dar nu despre asta e vorba si nu inteleg de ce postacii USL incearca sa schimbe sensul discutiei. ce conteaza e ca Badea a lucrat prima data la TELE 7 ABC pt ca maica-sa il cunostea pe Tatulici
  • cornel cornel
    @robert - intradevar e viu dar mai sunt cateva miilioane de vii insa ei nu au o mama care sa-l cunoasca pe Tatulici. diferenta a facut-o MAMA lui BADEA
  • qwerty qwerty
    @cornel cred ca tu nu stii sa citesti. tatulici spune ca badea a venit la tele7 adus de maica-sa dupa ce terminase facultatea. badea este nascut in 1974 si a ajuns la tele7 in 1994, deci la 20 de ani. trebuie sa fii un geniu ca se termini facultatea atat de devreme. eu am spus ca badea a terminat facultatea cand lucra deja la antena1, pentru ca pleca la examene dupa emisiunea matinala. dar postacii portocalii anti-badea trebuie sa interpreteze orice...
  • Robert Robert
    @cornel
    Tatulici spune printre altele ca Mircea Badea era "viu", era "nativ" dotat pentru meseria de redactor/realizator tv.
    Detaliul cu mama este unul nefericit.
    Intamplarea a facut ca Tatulici sa o cunoasca pe mama lui Mircea Badea, insa acest lucru nu ii stirbeste lui Mircea Badea niciunul din meritele pe care le are.
  • cornel cornel
    @robert - aberezi, peste tot in lume te recomanda cineva daca esti bun in meseria ta nu pt ca esti fiul cuiva, inginer si nu stii sa faci nimic.

    ceea ce spune Tatulici e foarte relevant pt ca arata cum au ajuns unii "vedete" in Romania. iar la Antena 1 a ajuns dupa ce Voiculescu l-a vazut la Tele 7 ABC si si-a dat seama cat e de ...talentat
  • cornel cornel
    @qwerty - nu stii sa citesti? Badea a ajuns la Antena 1 DUPA ce a lucrat la TELE 7 ABC unde a fost angajat de Tatulici.
  • Robert Robert
    Din cate stiu eu a terminat si Facultatea de Matematica si Informatica din Bucuresti, a mai avut un scandal si si-a aratat diploma pe post. Scandalul a fost prin 2005, facultatea o terminase pana in 1995.
  • anca vasile anca vasile
    si daca au lucrat impreuna asta inseamna ca l-a angajat mama lui?! care este logica?
  • anca vasile anca vasile
    Ce credibilitate mai are Tatulici asta. Aberatii.
  • spagatistu spagatistu
    ce nu prea stie lumea este ca mirciulica, dupa liceu, s-a chinuit sa intre la facultate, iar dupa ce a intrat, a abandonat-o ca nu prea l-a dus mintea sa o termine. Este vorba de facultatea de matematica, o facultate foarte grea, Andi Moisescu stie. Apoi, ca deh, era baiat de telectuali si nu se facea s aramana doar cu bacalaoreatu', s-a inscris la ASE, ca nu exista Spiru haret pe vremea aceea. Ce-i drept, a crezut ca daca a fost incapabil la matematica, o sa fie geniu la Cibernetica. Dar tot ultimul a ramas ca deh, la inceputul anilor 90 se mai facea scoala. Dar, cu chiu cu vai a terminat-o , asa ca azi are diploma.
    Cum tatulici nu ne spune anul, cel mai probabil ca atunci cand l-a angajat tocmai "terminase " matematica, adica se lasase. Iar mama lui, ca orice mama responsabila, s-a gandit saraca sa-l trimita sa produca si el ceva bani, ca destul traise pe spinarea lor.
    Nu stiu de ce se mira lumea atat de aceasta interventie, trebuie sa fii cu'n pic de retard sa nu-ti dai seama ca mircea este inca" baiatul mamii", care la aproape 40 de ani "copilareste". Inclusiv comentariile din "celebra" emisiune denota imaturitatea acestui personaj.
    este pacat de materialul genetic, pentru ca nu-i lipsit de inteligenta iar parintii si scoala i-au asigurat o cultura generala solida, dar acest lucru nu poate acoperi marea lui puturosenie, imaturitate si caracterul infect.
  • Robert Robert
    Aproape peste tot in lume trebuie sa cunosti pe cineva care sa gireze pentru tine ca sa te angajezi undeva, este usor sa obti un post oriunde daca cineva te recomanda!
    Insa este foarte greu sa pastrezi acel post, doar cei care confirma pot ramane, iar in mass-media publicul este cel care cerne, cel care alege daca un realizator are sau nu ce cauta in presa.

    Este irelevant ce spune Tatulici, Mircea Badea este un talent care nu avea nevoie de mamica pentru a lucra in televiziune.

    De fapt cand a ajuns la Tele 7 abc deja lucrase in radio (cu Jana Gheorghiu, intr-adevar), nu era la primul job.

    Cand au ajuns la Antena 1 (el si Teo) tot mamica i-a adus acolo?
  • IOHANA IOHANA
    Cum marele Mirciulica a intrat cu pila?...ah nepotismul asta...e valabil si la el si la Raduleasca!
    Eu credeam ca s-au nascut vedete?! Cind ii vezi plini de ei,de aere de mari scule ...pe bascule ,iti e jena tie!

Trimite un comentariu

sus