Skip to main content

Cum a ajuns Mircea Badea la TV. Tatulici: A venit mama lui, cu care eram prieten

 

Publicitate

Începuturile lui Mircea Badea. Prezentatorul Mircea Badea a început să facă televiziune la Tele7 abc, în anii '90, când postul (acum dispărut) era condus de Mihai Tatulici.

"A venit mama lui, cu care eram prieten. Mihai, băiatu' meu a terminat facultatea şi nu are serviciu", şi-a amintit Mihai Tatulici în exclusivitate la PaginademediaTV.

Mihai Tatulici, în exclusivitate la PaginademediaTV:

Petrişor Obae: Cum a început Mircea Badea. Cum l-aţi descoperit?
Mihai Tatulici: Simplu de tot. A venit mama lui, cu care eram prieten, era ceva secretar literar la Teatrul Mic, şi mi-a zis: Mihai, băiatu' meu a terminat facultatea şi nu are serviciu. I-am zis, adu-l, bre, încoace.

L-a adus, l-am văzut, era viu. În trei luni de zile s-a descurcat. Nativ. Era viu. S-a descurcat. L-am cuplat cu Teo, a făcut morning show şi gata, a intrat în piaţa televiziunilor din România. La fel şi cu Răduleasca.

Ea cum a intrat?

A venit Dan Chişu cu ea, că erau prieteni, ca să-mi ceară serviciu. Toţi, văzând că Tele 7 era dodoloaţă şi era în plin succes, căutau un debuşeu.

A venit Dan Chişu şi mi-a zis "dă-mi şi mie să fac o emisiune ceva". I-am zis stai să mă mai gândesc, dar uite, pe domnişoara asta nu mi-o laşi? Am băgat-o. Era cu Liliana Munteanu la Weekend Abc, o emisiune de divertisment. Prezenta împreună cu Liliana Munteanu, numai că aia era mai guralivă şi în şase luni s-au certat şi Răduleasca a expulzat-o pe Liliana Munteanu şi i-a ocupat locul. Ca în viaţă.

Mihai Tatulici a vorbit despre începuturile vedetelor la PaginademediaTV, emisiune transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

Vezi interviul integral PaginademediaTV cu Mihai TatuliciAICI.

Tatulici: Cum au început Mircea Badea şi Mihaela Rădulescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristian cristian
    nu inventeaza. Au lucret impreuna la tele 7 abc.
  • qwerty qwerty
    prostii, inventeaza tatulici sau s-a ramolit. badea a terminat facultatea cand deja ajunsese la antena 1. atunci am inceput sa urmaresc emisiunea pe care o facea cu teo trandafir, si spunea de multe ori ca este in sesiune.
  • Robocop Robocop
    Mircea este cel mai performant realizator tv.
  • teo teo
    nu,mirciulica a venit de mana cu masa-mare,la jana gheorghiu.Nu stia nici cum il cheama cu buletinu`in mana

Trimite un comentariu

sus