Skip to main content

Dallas a reînviat peste Ocean. Care au fost primele audienţe.

 

Publicitate

Primul episod din noul serial Dallas, difuzat pe 13 iunie la TNT, a atins cea mai mare audienţă a unei premiere pe cablu în 2012. Serialul a fost urmărit de 6,9 milioane de americani, departe de recordul realizat de producţia cu acelaşi nume în urmă cu 20 de ani, de 33,3 milioane de telespectatori, potrivit The Hollywood Reporter.

În nou-lansatul Dallas au fost păstrate personajele Larry Hagman (JR), Patrick Duffy (Bobby) şi Linda Gray (Sue Ellen).

Primele review-uri ale serialului sunt defavorabile, The Hollywood Reporter apreciind că producţia este absolut ”groaznică”.

Audienţe-record al vechiului Dallas în Statele Unite: 

  •  Ultimul episod din seria 13, difuzat în 1991 - 33,3 milioane de privitori.
  • ”Cine l-a împuşcat pe J.R”, difuzat în 1980 - 41,5 milioane de telespectatori (plasându-se pe locul doi în topul celor mai vizionate seriale din istorie. Primul loc este ocupat de episodul final din M*A*S*H, urmărit de 50,2 milioane de americani)

Clipul de prezentare Dallas

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    Imi doresc foarte mult sa vad din nou Dallas mi-a placut foarte mult. La revedere Mariana
  • EDWARD EDWARD
    In 1991 nu era internet,posibilitatile de distractie erau mult mai reduse,ce post mai face astazi mai poate face 33 de milioane audienta?Nu mai faceti comparatii inutile!
  • Mihai Mihai
    mi s-au parut interesant primele 2 episoade!
  • Soryn-EL Soryn-EL
    Nu puteţi compara audienţa unui post prin cablu, unde trebuie să te abonezi, cu audienţa unui post de tip broadcast care se prinde gratuit la nivel naţional. Ştiu că e comparaţia din articolul în engleză şi doar preluată de voi, dar e o greşeală. E la fel ca audienţa TVR vs Dolce de la EURO 2012.

    Cât despre „groaznică”, e doar părerea unui critic, iar mie puţin îmi pasă de criticii ăştia. Important e să-ţi placă ţie, nu criticului. Audienţa ţine un serial în viaţă, nu părerile unor critici.

Trimite un comentariu

sus