Skip to main content

Dan Diaconescu, înapoi pe OTV. Administratorul judiciar zice că nu ştie

 

Dan Diaconescu a reapărut pe OTV ca invitat permanent şi moderator în emisiunea Alupei în acţiune, realizată de jurnalistul Silviu Alupei.

Publicitate

Revenirea lui Diaconescu pe sticlă a avut loc la finalul campaniei electorale, deşi administratorul judiciar al postului aflat în insolvenţă a hotărât, la jumătatea lunii mai, să scoată emisiunea Dan Diaconescu Direct din grilă din cauza numeroaselor sancţiuni atrase de OTV.

Contactat de paginademedia.ro, Mihnea Dumitrache, administratorul judiciar al OTV, a spus că el nu ştia că Dan Diaconescu a reapărut pe TV.

"Eu nu mă uit la televizor la OTV să văd dacă este Dan Diaconescu, dar o să iau legătura cu administratorul special să văd ce s-a întâmplat şi să vedem ce măsuri se mai impun.

A fost interzisă emisiunea Dan Diaconescu Direct. Acolo nu ştiu ce s-a întâmplat. O să verific şi eu şi o să cer şi un punct de vedere pe care să-l comunicăm autorităţilor competente", a declarat Mihnea Dumitrache pentru paginademedia.ro. 

În situaţia de faţă, CNA intenţionează să trimită o scrisoare Judecătorului-sindic care instrumentează cazul de insolvenţă al postului OTV, prin care să-l înştiinţeze de reapariţia pe post a lui Dan Diaconescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    DD denunta la tv intelegerile locale dintre diverse partide si inchide ochii cum - ptr functii sau avantaje diverse - PP DD participa la impartirea "ciolanului" in teritoriu. la Vrancea, de exemplu, il sprijina pe "baronul" Oprisan sa puna vicepresedinte de CJ pe unul de la PC, il alte parti voteaza oamenii USLului...

Trimite un comentariu

sus