Skip to main content

Esca, despre Mândruţă: Nu avea acest talent de a citi prompterul

 

"Îmi place foarte mult Lucian Mândruta, (...) este un jurnalist foarte bun, are un condei extraordinar, dar se pare ca nu avea acest talent de a citi prompterul", a spus Andreea Esca, la emisiunea PaginademediaTV de ieri, despre Lucian Mândruţă, fostul ei coleg de la SOTI.

Publicitate

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a explicat şi motivul pentru care Lucian Mândruţă "şi-a câştigat" porecla de Bâlbuţă, de la Cârcotaşi.

"Pentru faptul că este altfel structurat, el gândeşte foarte mult înainte să vorbească şi din cauză că are cinci fraze în minte se bâlbâie pentru că vrea să spună repede următoarea şi următoarea propoziţie", a spus Andreea Esca la PaginademediaTV.

În continuare, pasajul din interviu în care Andreea Esca vorbeşte despre Mândruţă.

Andreea Esca:

"Îmi place foarte mult Lucian Mândruţă, îl cunosc pe Lucian Mândruţă de când aveam 19 ani şi îl cunosc foarte bine, este un jurnalist foarte bun, are un condei extraordinar, dar se pare că nu avea acest talent de a citi prompterul, acest lucru "atât de simplu"... pentru faptul ca este altfel structurat, el gândeste foarte mult îniunte să vorbească şi din cauza că are cinci fraze în minte se bâlbâie pentru că vrea să spună repede următoarea si următoarea.

Eu îl apreciez că este un jurnalist foarte bun, el mi-a scris ştirile la Pro TV, a fost editor şi nu mai aveam ce să modific când veneam. Aş prezenta ştirile cu el" a mai spus vedeta Pro TV."

Înregistrarea integrală a emisiunii, AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • temugin temugin
    Umorul involuntar...intotdeauna preferatul meu!

Trimite un comentariu

sus