Skip to main content

OTV, dezechilibru de jumătate de miliard

 

OTV a încasat astăzi o amendă de 50.000 de lei (jumătate de miliard de lei vechi) pentru felul în care a reflectat săptămâna a doua şi a trei de campanie electorală pentru alegerile locale.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul controlat de Dan Diaconescu pentru dezechilibrul din emisiunile electorale în favoarea PPDD.

În plus, membrii CNA au mai amendat postul pentru nemarcarea emisiunilor electorale şi pentru dezechilibrul anunţurilor de pe crawl, care au statutul de emisiune informativă.

Sancţiunea a fost dată pentru emisiunile difuzate de OTV în perioada 21 mai - 3 iunie.

Amenda a fost propusă de Christian Mititelu, membru CNA. Propunerea votată de CNA a fost dublarea ultimei amenzi, care era de 25.000 de lei.

Giga TV şi Kanal D, atenţionate de CNA

Consiliul Naţional al Audivizualului a mai sancţionat GigaTV cu o somaţie publică pentru dezechilibru în dezbaterile electorale şi pentru nemarcarea unor emisiuni electorale.

Postul Kanal D a primit şi el o scrisoare de atenţionare din cauza lui Corneliu Vadim Tudor, prezent într-o emisiune care nu a fost declarată ca fiind electorală.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    amenda asta e o nimica toata...asa cum este si propaganda pe care o fac ei partidului, care va avea un rezultat modest la alegeri. si vor spune pe urma ca alegerile au fost fraudate...
  • vlad vlad
    dar emisiunea Plasa de stele unde a fost Vadim.???... nimic nimic

Trimite un comentariu

sus