Skip to main content

Salvaţi Roşia Montană, varianta Dragoş Bucur

 

Publicitate

După reclama tulburătoare Salvaţia Roşia Montană cu Maia Morgenstern, săptămâna aceasta a apărut un spot nou cu un personaj nou, Dragoş Bucur.

Clipul este la fel de tulburător, cu un Dragoş Bucur ce stă la aceeaşi masă, simplă şi care pune pe masă toate bijuteriile pe care le deţine şi ajunge chiar să-ţi smulgă, cu un cleşte, o măsea din aur.

Spotul este semnat de Papaya Advertising.

Reclama Salvaţi Roşia Montană

[pgvideo youtube|OdYPoYk9dXQ|2012/06/salvati-rosia-montana.jpg|

Reclama Salvaţi Roşia Montană /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicolae pop nicolae pop
    Trebuie investitii nu foarte serioase financiar,cite doua sau trei vaci de gospodarie,o mica fabrica de prelucrarea laptelui,un mic abator si munca adevarata nu caratul unei roabe de colo pana dincolo prin sediul RMGB.
  • nicolae pop nicolae pop
    Apropo's. Handicapatii mentali,oligofrenii si alte scursuri ale societatii nu vad progresul Rosiei Montane decit prin minerit. Handicapatilor priviti ce se intimpla in zonele montane in tara. Se cresc animale,se planteaza pomi, se recolteaza fructe.
  • marius marius
    @vlad nu avem o companie in aceasta tara care sa fie capabila sa exploateze la nivelul la care se doreste si la care te obliga legislatia in vigoare. Nu pupa nimeni pe cei de la GR, aici lumea isi exprima ideiile, parerile personale pe care sper ca ceilalti le pot respecta. da nota de civilizatie.
  • Vlad Tepes Vlad Tepes
    Nu mai pupati in fund pe cei de la Gabriel Resources . Chiar nu avem noi in aceasta tara o companie care sa foreze?Trebuie sa vina strainii?Sa ne arunce osul din tot ce foreaza?????
  • marius marius
    din pacate in tarisoara noastra societatea civila nu prea isi gasesti directia si coerenta. acest proiect eu l-as vedea demarat cu implicarea ong-urilor astfel incat sa existe o terta care verifica daca toate obligatiile investitorului sunt respecate. este un proiect de amploare, nu un miniafacere care duce la defrisarea a 10 mp de padure. as pune in balanta toate aspectele :
    Mediu - ar duce la ecologizarea zonei, dar va crea acel imens iaz de stocare a apei reziduale, care din pct de vedere al pericolului nu ar reprezenta un pericol, daca se respecta concentratia cianurii. Plus garantia de ecologizare after proiect care trebuie obtinuta in avans si platita statului, dar intr-un cont special fara sa ia vreun mare premier banii si sa-i dea pe cresteri salariale.
    Arheologie - vor rade 2 sau 3 munti asfel ca vom modifica cartile de geografie, dar mare parte din siturile arheologice vor fi salvate si restaurate. ma intreb daca nu le vor restaura in cati ani se vor prabusi galeriile romane si daca vor deveni vreodata obiective turistice sigure de vizitat
    Economie - este clar ca se poate face mai mult aici prin participatia crescuta a statului + locurile create chiar daca sunt pentru 20 de ani [cred ca nimeni nu are job-ul garantat nici macar 2 ani] si se mai pot obtine multe lucruri de la ei avand in vedere ca au investit ceva banuti in acest proiect [bani, oameni]

    multumesc
  • marius marius
    @Ana esti offtopic. aici nu discutam calitatile de actor ale lui Bucur. daca nu-ti place iti recomand sa nu mergi la filmele in care joaca sau la teatru, dar deocamdata nu este un periocol ca nu mai profeseaza de mult aceasta forma de arta.
  • marius marius
    @Ionut participatia statului este de aprox 20% dar nu trebuie sa uiti faptul ca aportul lui este unul foarte mare, metalul pretios extras. nu cred ca aportul investitorului echilibreza balanta si sunt sigur ca se poate mai bine, dorinta sa fie.
    cat priveste castigul statului eu m-as uita la cel direct in primul rand, nu la cel indirect.
  • Calin Calin
    deci in Romania e nevoie de cateva milioane de locuri de munca in plus fata de cate sunt acum. Proiectul asta ar crea de unul singur cateva mii de locuri de munca intr-o zona cu una din cele mai ridicate rate ale somajului din tara. si tu spui sa nu se faca. Bugetul de stat e gol si proiectul asta ar aduce la buget cateva miliarde de dolari. si tu spui sa nu se faca. La Rosia Montana e o poluare de nedescris, ape acide, halde de steril, iar prin proiectul asta s-ar reecologiza mizeria aia. si tu spui sa nu se faca. si in plus o dai in "ori cu noi ori impotriva noastra" ca si securistii, ca sa acuzi din start pe oricine nu e de acord cu tine. si totusi, de ce sa nu se faca?
  • Calin Calin
    aidan, multi oameni au plecat din Rosia Montana din cauza somajului, multi au incercat sa faca alte lucruri insa nu si-au gasit. e absurd sa ii acuzi. si daca stai sa te gandesti, un raspuns legat de proiectul asta trebuia sa vina inca de prin 2006, ori da ori nu, de atunci se tot amana, ceea ce nu e normal. de aia oamenii asteapta, pentru ca ei spera in continuare ca vor primi un raspuns pozitiv si vor putea face iar minerit!
  • Calin Calin
    mie mi se pare ca ambele reclame sunt o incercare ieftina de manipulare. nu poti sa iti maschezi incompetenta si lipsa de argumente intr-o asemenea "dezbatere" prin imagini socante. Dar exact asta fac ongistii si nu e normal. nici macar nu au tinut cont de parerea localnicilor
  • Ionut Ionut
    chiar asa, Marius. Statul nu-si mai permite sa exploateze singur. si un argument pro exploatare este ca investitorul va suporta toate cheltuielile, nu statul roman. Respectarea conditiilor de mediu este indeplinita, mai ales ca proiectul vine si cu ecologizarea, iar contributia statului nu vad de ce ar trebui sa fie mai mare cand, direct si indirect, statul ajunge la un castig de peste 50%
  • Gina Gina
    proiect distrugator? dar de ce ar fi asa, cand vine cu investitii in mediu, patrimoniu, infrastructura si aduce un aport semnificativ la bugetul de stat?
  • Simona Marinescu Simona Marinescu
    nu cred ca o sa mai apara multe clipuri in aceasta campanie, caci minerii din Rosia Montana deja au depus plange impotriva ei si urmeaza sa aiba loc o discutie pe aceasta tema la RAC. Pana la urma, reclamele astea sunt un atac direct la minerii de la Rosia, pentru ca adevarul nu este despre aur, ci despre oamenii care pot fi ajutati prin exploatarea lui
  • Alexandra Alexandra
    Dupa ce Arhi a scos prima parodia ,a aparut si bucur , tare sunt curioasa cate or sa mai apara ...
  • ana m ana m
    daca mai aud ca dragos bucur e mare actor...imi dau singura palme. e bun ptr ca nu avem cu cine face comparatie, ptr ca sunt aceleasi distributii peste tot: bucur, vasluianu, branescu si penisul lui branescu. penibil.

Trimite un comentariu

sus