Skip to main content

Tensiuni la TVRInfo.ro. Radu Călin Cristea: „Am constatat o tentaţie de enclavizare la tvrinfo.ro”

 

Publicitate

CONFLICT. Un mesaj al preşedintelui interimar Radu Călin Cristea lasă de înţeles că există tensiuni între conducere şi site-ul de ştiri TvrInfo.ro.

Televiziunea publică a trimis astăzi o comunicare despre ”articolele apărute în media în ultimele zile care au generat confuzie între postul de ştiri TVR INFO şi site-ul tvrinfo.ro”.

Radu Călin Cristea: „Am constatat o tentaţie de enclavizare la site-ul tvrinfo.ro, cu consecinţa unor inacceptabile deficienţe de comunicare. În urma discuţiilor cu Mona Dîrţu, directorul Departamentului TVR Interactiv, s-au degajat soluţii pentru evitarea pe viitor a unor asemenea nedorite situaţii.”

Contactată de paginademedia.ro, Mona Dîrţu, şefa departamentului Interactiv, a declarat:

Am avut ieri după amiază o discuţie cu dl. Cristea despre TVRinfo.ro. Nu ştiu ce înţelege domnia sa prin "enclavizare", după cum nu ştiu care sunt soluţiile la care face referire în comunicat. Prin urmare, doar dl. Cristea vă poate explica.

Comunicatul integral al TVR

Referitor la articolele apărute în media în ultimele zile care au generat confuzie între postul de ştiri TVR INFO şi site-ul tvrinfo.ro, precizăm că:

TVR INFO este un post de ştiri din cadrul Direcţiei Strategie Programe, în timp ce site-ul tvrinfo.ro este un produs al Departamentului TVR Interactiv.

În acest context, Radu Călin Cristea, director general interimar al TVR, doreşte să facă următoarea declaraţie:

„Am constatat o tentaţie de enclavizare la site-ul tvrinfo.ro, cu consecinţa unor inacceptabile deficienţe de comunicare. În urma discuţiilor cu Mona Dîrţu, directorul Departamentului TVR Interactiv, s-au degajat soluţii pentru evitarea pe viitor a unor asemenea nedorite situaţii.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Asa-i domnule "x"(ics)!
    -16 milioane pentru unii cu zece-cinsprezece ani vechime in TVR!
    - peste 40 milioane pentru cei angajati de un an (1 an) la TVR Info!
    Dreptate-i asta?!

    P.S. Dar cine-i "dom general"?
  • unU unU
    Un om care a activat la "Europa Libera" e o rusine ?
    Mai baietel/fetita, cand stateam noi cu urechea lipita la radio sa simtim in suflet o farama de libertate, probabil taticul tau aducea salam de Sibiu acasa, cumparat dupa ce daduse pe cineva in gat la Secu si primise bon de haleala.
    Cat priveste independenta editoriala reclamata de tine, se referea desigur la pupincurismul exacerbat si nesimtit la adresa PDL, bale oranj pe care toti le-am observat pe ecranele noastre ! Tu nu le-ai vazut tocmai pentru ca, proibabil, erai unul dintre cei ce le emana.
  • obedienta lui Cristea vs. enclavizarea obedienta lui Cristea vs. enclavizarea
    Seful interimar al TVR, care se pricepe la presa, asa cum ma pricep eu la astrofizica, a trebuit sa iasa repede dupa atacurile din fituice ordinare precum Cotidianul si sa-l linisteasca pe Victoras, ca totul e in regula, se ocupa el de enclavizare, da el piept cu reactiunea. Hai sa vedem o alta declaratie interesanta a domnului Sa traiti sefu": "Ma refer la faptul ca acest departament functioneaza, practic, intr-un soi de autonomie editoriala stranie, pot sa scrie tot ce considera de cuviinta".

    Adica, sunt independenti editorial? Pot sa scrie cum cred ei de cuviinta? Dar unde suntem, in democratie? O, nu asa ceva nu se poate. Pai cum sa nu scrie la ordin? Stai Victoras ca ii rezolv eu, gata, pac, pac.

    Radu Calin Cristea este o rusine pentru presa romaneasca. In orice tara normala, nu bananiera cum este Romania, ar fi trebuit demis imediat dupa declaratiile astea. Dar asa cum tot spun eu mereu, romanii nu au coloana vertebrala. Iar capul plecat te face seful TVR (fie si interimar), nu-i asa, domnule Cristea?
  • ics ics
    Unii au constatat enclavizarea asta un pic mai demult, recte cand ei au ramas cu shaishpe milioane, iar aia de la tvrinfo cu osutasaizeci, stii dom general !??
    Stii, stii !...
  • Hash Hash
    TVR Info e o buba bolnava si cu tratament scump pe corpul TVR.
    Propaganda basista, mult prea scump platita, e aruncata in eter pe un post fara audienta, fara personaliti si , evident, fara personalitate !
    Incercarea disperata a PDL de a castiga niste amarate de voturi cu ajutorul TVR a venit si tarziu, pe langa faptul ca nu a mai putut pacali pe nimeni.
    Iar TVR Info nu e singura buba a TVR ! Sunt multe altele, inceapand de la salariile lui Titi Dinca, Horia Romanescu, Horia Cazan, Carla Tompea, Mona Dartu si multi altii ca ei, ce incaseaza sute de milioane pe luna si terminand cu externalizarile ce gauresc incredibil bugetul si asa mic al TVR.
    Da' pana cand ?!?
  • aidan aidan
    erata:kosovo e de la nervi!
  • aidan aidan
    erata: clanta
  • aidan aidan
    am vazut ce de solutii sau degajat din raspunsul monei dirtu! acolo e garda care moare dar nu se preda! sa-i vad ce-o sa faca daca nu vor mai fi platiti de la buget! sa vezi cum li se inmoaie clata! iete, ca avem si noi un kosova in pangratti!un kosova creat de lazescu special pentru basescu.
  • aidan aidan
    am vazut din reactia monei dirtu ce de solutii s-au mai degajat! acolo bastion basescu este! oameni care mor dar nu se predau pentru cauza portocalie. sper sa ne separam de ei si sa se descurce fara bani de la populatie!sa-i vad atunci cat de tari in clanta sunt! m-am saturat de toate marionetele platite din banul public care-si permit sa faca politica si sa fie obraznice!marionete cu care suntem confundati si noi, cei care n-am facut o emisiune cu tenta politica!

Trimite un comentariu

sus