Skip to main content

TVR ECO. Postul public a rămas fără benzină

 

Angajaţii TVR au fost anunţaţi ieri că li se vor tăia cardurile pentru benzină. Această situaţie este cauzată de blocarea conturilor televiziunii de către ANAF.

Publicitate

Postul public rămâne fără acces la combustibil chiar în pragul alegerilor locale, când echipele din toată ţara trebuie trimise pe teren.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, angajaţii fac zilele acestea economie la benzină pentru a reuşi să acopere alegerile.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a blocat pe 21 mai în totalitate conturile operaţionale ale Televiziunii Române, din cauza unor datorii în valoare de 63,4 milioane de euro către bugetul de stat. Acestea au fost acumulate din 2005 şi până la finalul lui 2011.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    Angajații TVR au fost anunțați ieri că li se vor tăia cardurile pentru benzină.

    obae, angajatii tvr nu au carduri pentru benzina... vin la serviciu cu autobuzul sau metroul sau cu masinile personale, dar nu le da nimeni carduri de benzina... poate parcul auto al tvr nu mai are bani de combustibil... adica nu se mai pot duce la filmari, in deplasari etc.
  • catalin catalin
    TVR ar trebui sa ramana mai bine fara dinozaurii care zac prin cladirea turn a institutiei. Ar trebui sa ramana fara tovarasa care inchina ode celui mai iubit fiu al poporului, Nicolae Ceausescu - celebra decrepita Lucica Hossu Longin. Ar trebui sa ramana fara Burtea, celebru pentru "burtile" pe care le organizeaza. Sa mai continui?
  • Horea Horea
    Citez:
    "Postul public a rămas fără benzină".

    Mai bine ar ramane fara DIRECTORUL general si sleahta sa de angajati cu salarii cu mult mai mari decat a celorlati angajati din televiziune.
  • Mahorcu Mahorcu
    ce inseamna "(P)" -ul de sub titlul articolului ?
    ma indoiesc ca inseamna "publicitate" :)

Trimite un comentariu

sus